ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Στο στόχαστρο της Οκλαχόμα ο Μπουρούσης

Στο στόχαστρο της Οκλαχόμα ο Μπουρούσης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρούσης. Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του φτάνει το 1.000.000 ευρώ για όποια ομάδα ενδιαφερθεί από το ΝΒΑ, ενώ η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό λήγει το 2012.
Ο πρώην φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αμερικανός Ντέιβιντ Βάντερπουλ, συνεργάζεται με την ομάδα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς. Ο παλαίμαχος άσος βρίσκεται στο Final-4 της Βαρκελώνη και σε δηλώσεις του μίλησε με κολακευτικά λόγια για την αξία του Γιάννη Μπουρούση.
Η Οκλαχόμα παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση και αναμένεται το καλοκαίρι να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα διεθνή. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως ο 27χρονος σέντερ έχει συμβόλαιο έως και το 2012 με τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει ένα σχετικό "buy out" στην συμφωνία, το οποίο αναφέρει πως αν έρθει σύλλογος από το NBA που καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία φτάνει το 1.000.000 ευρώ, τότε ο παίκτης μπορεί να φύγει.

Παράλληλα, αν οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να τον αφήσουν ελεύθερο, λίγο πριν την έναρξη του τρίτου έτους της συνεργασίας τους, η οποία ανανεώθηκε το καλοκαίρι του 2009, τότε, θα πρέπει να του δώσουν το ποσό των 250.000 ευρώ. Πάντως, λόγω του αναμενόμενου λοκ-άουτ στο NBA την επόμενη σεζόν, ο Μπουρούσης δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να δοκιμάσει τις τύχες του στις Η.Π.Α. Προς το παρών, ο "ψηλός, είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου