ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Και τώρα ο τελικός του Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός "σκούπισε" στα προημιτελικά τον Κολοσσό, προκρίθηκε στους "4" της Α1 και στρέφει το ενδιαφέρον του στο επόμενο επίσημο παιχνίδι των ερυθρολεύκων, το οποίο είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στις 16 Μαϊου. Η προσοχή όλων στην κατάσταση του Σπανούλη.

    Ο Ολυμπιακός "σκούπισε" με 2-0 νίκες στα προημιτελικά τον Κολοσσό Ρόδου, προκρίθηκε στους "4" του πρωταθλήματος και οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, το οποίο θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στις 16 Μαϊου στο γήπεδο του Ελληνικού. Η προσοχή όλων, βέβαια, βρίσκεται στην κατάσταση της υγείας του Βασίλη Σπανούλη. Αισιοδοξία πως θα δηλώσει "παρών" στο ματς, αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο παίκτης. 
Ο Ολυμπιακός μετράει από το ξεκίνημα της σεζόν 28 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά οι τελικοί της Α1 αργούν ακόμη, καθώς ο τίτλος θα κριθεί στα τέλη Ιούνη. Προς το παρόν, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν ένα διάλειμμα από τα πλέι-οφ, στρέφοντας την απόλυτη προσοχή τους στο ερχόμενο επίσημο ματς της ομάδας, το οποίο είναι και ιδιαίτερο σημαντικό, καθώς στις 16 Μαϊου οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο Ελλάδος.

Το προπονητικό τιμ του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει στην διάθεση του κοντά στις 10 μέρες για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του Ολυμπιακού για αυτό το παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δεδομένη την απουσία του τραυματία Ράσο Νεστέροβιτς από το παιχνίδι, θα έχουν τον νεοαφιχθέντα στο ρόστερ τους, Γιώργο Πρίντεζη, αλλά το μυαλό όλων, κακά τα ψέμματα, βρίσκεται στην κατάσταση της υγείας του Βασίλη Σπανούλη.

Με επαγγελματισμό και σοβαρότητα αντιμετωπίζει ο τραυματισμός του Σπανούλη

O Red-Bill, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ακολουθεί με απόλυτο επαγγελματισμό τις οδηγίες των γιατρών, κάνει αποθεραπείες και συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Αυτή την στιγμή, είτε κάνει πλευρικές κινήσεις, είτε μετωπικές, συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, σημείο το οποίο επιβαρύνθηκε, τελικά, από την συμμετοχή του στο περασμένο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (17/4), στο οποίο αν και του είχε ζητηθεί να ξεκουραστεί, ώστε να προστατευθεί, ο παίκτης ήθελε πάση-θυσία να παίξει, όπως και έγινε, κάνοντας πέντε (!) ενέσεις, με αποτέλεσμα, όμως, το τραύμα του να ζοριστεί και να τον ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα.

Στόχος όλων είναι ο Βασίλης Σπανούλης να καταφέρει να δώσει το "παρών" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά το θέμα είναι πως ακόμη και αν καταφέρει να βρεθεί στην ερυθρόλευκη αποστολή για την αναμέτρηση, το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση λόγω της απουσίας του από την αγωνιστική δράση. Το πρόβλημα στους προσαγωγούς, όπως έχουμε ξαναπεί, χαρακτηρίζεται "ύπουλος" τραυματισμός, δεν είναι απλός, καθώς αν αντιμετωπιστεί επιπόλαια, υπάρχει ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και τότε... καληνύχτα. Πάντως, τόσο ο παίκτης, όσο και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζουν την κατάσταση με επαγγελματισμό και σοβαρότητα.
RedPlanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου