ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Favori Yok άνευ Θρύλου...

Τα έκανε μαντάρα ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Σιένα και το πλήρωσε και με το παραπάνω... Έμεινε εκτός του Final-4, χάνοντας με κάτω τα χέρια 3-1 από την ιταλική ομάδα και μέσω τηλεόρασης θα παρακολουθήσει την τελική φάση μιας διοργάνωσης, που κανονικά θα έπρεπε να είναι εκεί. Όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν όμως...

  
Με τον τρόπο της πάντως, τούρκικη ιστοσελίδα... έβαλε τον Θρύλο μέσα στην διοργάνωση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει φαβορί τώρα που λείπει ο Ολυμπιακός και η διοργανώτρια Μπαρτσελόνα.
Με τίτλο "Favori Yok", οι γείτονες αναφέρονται στις μοιρασμένες πιθανότητες που υπάρχουν εξαιτίας της απουσίας του Ολυμπιακού και των Καταλανών. Όλα είναι ανοιχτά πλέον, με τους Παναθηναϊκό, Σιένα, Μακάμπι και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν από 25% και τα πάντα μπορούν να συμβούν.
"Χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού αλλά και της Μπαρτσελόνα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να πούμε ποια ομάδα έχει το πλεονέκτημα για να σηκώσει την κούπα. Μάλιστα, τέτοια έλλειψη φαβορί μοιάζει σπάνια τα τελευταία χρόνια, αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.
thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου