ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αμφισβητεί το συμφωνητικό ο Μιραλάς, ολική ρήξη!




Αμφισβητεί το συμφωνητικό ο Μιραλάς, ολική ρήξη!
 6/5/2011
Η αρνητική εξέλιξη στο θέμα του νέου συμβολαίου δεν είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στην υπόθεση. Αυτό που θα βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια είναι το γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη αμφισβητεί το ιδιωτικό συμφωνητικό με την ομάδα που είναι τριετούς διάρκειας!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Μιραλάς μέσω του εκπροσώπου του, θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν την απαιτούμενη ισχύ και με προσφυγή στην ΦΙΦΑ μπορεί να δικαιωθεί και να μείνει είτε ελεύθερος, είτε να επιστρέψει στη Σεντ Ετιέν με τη λογική ότι ήταν απλά δανεικός! Αυτό ακριβώς πιστεύει η πλευρά του Βέλγου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν και λένε ότι έχουν κάνει όλες τις νόμιμες διαδικασίες έχουν συμβόλαια και υπογραφές στα χέρια τους και φυσικά έχουν κάνει χρήση της οψιόν και έχουν αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σεντ Ετιέν.

Η παραπάνω εξέλιξη πάντως δείχνει ότι ο Βέλγος βλέπει το μέλλον του εκτός Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι επίσης τηρούν σκληρή στάση γιατί πρώτον υπάρχει η ομάδα πάνω απ΄ όλους και δεύτερον θεωρούν ότι είναι κατοχυρωμένοι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν στον πάνω όροφο και όχι εκεί που έγινε η συνάντηση. Ενημερωνόταν διαρκώς, αλλά δεν κατέβηκε κάτω να μιλήσει ο ίδιος. Κι όπως έλεγαν οι συνεργάτες του: «Ευτυχώς που δεν κατέβηκε…»
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου