ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πενετό και Σάντσες στο προσκήνιο


Πενετό και Σάντσες στο προσκήνιο

7 Μαΐου, 2011  

penetoΓια τον Κολομβιανό χαφ Σάντσες, το ξέραμε οτι υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά τώρα στο προσκήνιο βγαίνει και το όνομα του τερματοφύλακα Πενετό σύμφωνα με το μάνατζερ των παικτών, Κριστόφ Μονγκά,  για τους οποίους σύμφωνα με τον ίδιο, έχει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Απ' ότι καταλαβαίνετε, αν ο Ολυμπιακός ήθελε ακόμα και καθαρίστρια για το προπονητικό κέντρο, σίγουρα κάποια θα είχε να προτείνει ο κάθε μάνατζερ!
Ο ατζέντης πάντως των 2 παικτών μίλησε στα μέσα και αναφέρθηκε τις επαφές που είχε με τον ίδιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη και οι φίλοι της ομάδας είναι πραγματικά φοβεροί, ενώ και ο πρόεδρος της ομάδας είναι πολύ καλός. Γνωρίζω επίσης πως έχει ένα εξαιρετικό γήπεδο Μια πραγματικά φανταστική ομάδα που θα ενδιέφερε κάθε παίκτη», είπε αρχικά ο Μονγκά και συνέχισε: «Είχα συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη πριν από μία εβδομάδα. Δεν μιλήσαμε για χρήματα και προτάσεις αλλά μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Κάρλος Σάντσες και Νικολά Πενετό. Μπορώ να πω ότι είχαμε μια πολύ καλή συνομιλία. Ο κ. Μαρινάκης μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακόμα όμως δεν έχω κάτι επίσημο».
Επίσης όμως, φρόντισε να ρίξει το μπαλάκι στη πλευρά του Ολυμπιακού, λέγοντας πως περιμένει να τον καλέσουν απο τον Ολυμπιακό για να αρχίσουν επίσημες συζητήσεις.
«Περιμένω να με καλέσει πάλι ώστε να μου γνωστοποιήσει τις προθέσεις του και να κάνει κάποια πρόταση για πιθανή μεταγραφή των παίκτών. Μου αποκάλυψε πάντως ότι στους επόμενους αγώνες της Βαλενσιέν θα βρεθούν κατάσκοποι για να τους παρακολουθήσουν».
Ο  Κριστόφ  Μονγκά,  έχει αρκετή..πραμάτεια στη Γαλλία και είναι γεγονός οτι  ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την αγορά της συγκεκριμένης χώρας, αφού δεν ειναι και λίγες οι φορές που ταξίδεψαν οι σκάουτερ του Ολυμπιακού στη χώρα της σαμπάνιας.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου