ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τερζοπουλος : ''τέλος καλό, όλα καλά''

Ο προπονητής της K17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τερεζόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού της Λάρισας, κόντρα στον Ηρακλή, στάθηκε στος άγχος των παικτών του αλλά όπως ολοκλήρωσε..»τέλος καλό, όλα καλά»:


ΤΕΡΕΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Είμαστε χαρούμενοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε σε έναν τελικό ενός θεσμού. Σήμερα ξεκινήσαμε αρκετά καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο, καταφέραμε να προηγηθούμε, στην συνέχεια όμως είχαμε μια κάμψη. Ενδεχομένως οι ποδοσφαιριστές βάση της απόδοσης που είχαμε στο πρωτάθλημα, γιατί είχαμε μια σταθερότητα και μια διάρκεια, φάνηκε ότι είχανε κάποιο άγχος.

Δεχτήκαμε την ισοφάριση από εκεί και πέρα ευτυχίσαμε πάλι σε ένα οριακό σημείο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που καταφέραμε να προηγηθούμε και από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο με μια καλή διαχείριση της μπάλας. Φάνηκε η κούραση από το εικοστό λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με μια καλή διαχείριση που είχαμε μπορέσαμε και κρατήσαμε το σκορ. Δεν ήμασταν μυαλωμένοι, δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά τέλος καλό όλα καλά»
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου