ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δαλούκας: «Λάθος απόφαση το πέναλτι του Βύντρα»

Δαλούκας: «Λάθος απόφαση το πέναλτι του Βύντρα»

06/05/2011
Δαλούκας: «Λάθος απόφαση το πέναλτι του Βύντρα» 
Σύνηθες φαινόμενο και όχι μεμονωμένο περιστατικό χαρακτήρισε της απειλές κατά των διαιτητών, κυρίως πριν από το ντέρμπι, ο Γιώργος Δαλούκας. Ο Έλληνας ρέφερι ανέφερε ότι δέχεται αρκετές φορές τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ υποστήριξε ότι ήταν λάθος απόφαση το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού, στο φετινό ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Αναλυτικότερα ένα μέρος όσων δήλωσε ο Γιώργος Δαλούκας στο περιοδικό “Max”, το οποίο κυκλοφορεί αύριο:

-Έχετε δεχτεί απειλές και παλιότερα ή η πρώτη φορά ήταν πριν το φετινό Άρης-Παναθηναϊκός;
«Έχω ξαναδεχτεί απειλές πριν από διάφορα παιχνίδια, απλά ήταν πάντα ανώνυμες. Πριν από κάποιο ντέρμπι, πάντα δέχονται απειλές οι διαιτητές».

-Όσον αφορά το περίφημο ματς του "Βικελίδης", δηλώσατε ότι ο κύριος Μπέος σας τηλεφωνούσε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ματς. Όντως τσεκάρετε το κινητό σας στο ημίχρονο; Σας ενημερώνουν οι δικοί σας για τυχόν λάθη που έχετε κάνει στο ματς;
«Όποιος πει ότι δεν τσεκάρει το κινητό του στο ημίχρονο, λέει ψέματα. Άμα χτυπάει το κινητό σου, δεν θα το κοιτάξεις; Μπορεί να έπαθε κάτι το παιδί σου. Μου έχει τύχει να μου πει κάποιος φίλος για ένα λάθος που έχω κάνει, αλλά προσπαθώ να μην επηρεάζομαι. Η ιστορία μου μέχρι τώρα, άλλωστε, αυτό δείχνει».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο διαιτητικό σας λάθος και πόσο αργά το καταλάβατε;
«Σίγουρα η τελευταία λάθος απόφαση που πήρα ήταν το πέναλτι του Βύντρα. Το κατάλαβα αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ήταν θέμα ενστίκτου. Αν το καταλάβαινα μετά τη φάση, θα το έπαιρνα πίσω. Αλλά όντως σε αυτή τη φάση έκανα λάθος και το παραδέχομαι».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου