ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Θα φέρει καλύτερο ο πρόεδρος

Θα φέρει καλύτερο ο πρόεδρος

Οι πιθανότητες να έχουμε αλλαγή σκηνικού στο θέμα του Κέβιν Μιραλάς είναι ελάχιστες με τους διοικούντες την ΠΑΕ να είναι έξαλλοι με την στάση του παίκτη. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να φέρει καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Βέλγο.
Η ζωή φυσικά συνεχίζεται και χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα θέλησε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην χώρα μας.
Ο Βέλγος, όμως, είναι μία... κουκκίδα στον χάρτη μπροστά στο τεράστιο μέγεθος που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ εκνευρισμένοι από την συμπεριφορά του Ενροτέ και του πελάτη του είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φέρουν ακόμα καλύτερο παίκτη από τον Μιραλάς, ο οποίος με τα καμώματα του έχει “ξενερώσει” τον λαό του Θρύλου που τον στήριξε από την πρώτη μέρα παρουσίας του στον Πειραιά.

Στο ενδεχόμενο, λοιπόν, που ο παίκτης δεν συνεχίσει στους ερυθρόλευκους τότε ο Ευάγγελος Μαρινάκης θα τον αντικαταστήσει με κάποιον ανώτερο ποιοτικά ποδοσφαιριστή, προκειμένου όχι μόνο να μην φανεί το κενό του, αλλά και να βγει δύο φορές νικητής στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Άλλωστε, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου κατέβαλλε τεράστια προσπάθεια, για να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Μιραλάς, ο οποίος, όμως, αντί να εκτιμήσει την συμπεριφορά των πρωταθλητών και του προέδρου τους, διάλεξε τον... δρόμο της ρήξης.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου