ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μαρινάκης: "Κανονικά παρών την Τρίτη"

Μαρινάκης: "Κανονικά παρών την Τρίτη"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε κατηγορηματικά σε προσκείμενα σε αυτόν πρόσωπα, ότι δεν παραιτείται από πρόεδρος της SuperLeague και την Τρίτη (28/6) θα είναι κανονικά παρών στη συνεδρίαση.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το επικοινωνιακό παιχνίδι που έχουν στήσει εναντίον του Ολυμπιακού και εμφανίζεται αποφασισμένος να μην τους κάνει το χατήρι.
Αρκετές ομάδες βρήκαν πάτημα για να δικαιολογήσουν τα αγωνιστικά χάλια τους και ζητούν από τον Μαρινάκη να παραιτηθεί από πρόεδρος της SuperLeague. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Θρύλου δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο και θα δώσει κανονικά το "παρών" στην συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος την Τρίτη (28/6).

Όπως είναι γνωστό τον μεγαλομέτοχος του Θρύλου δεν τον χαρακτηρίζει η "κάψα" του για τις καρέκλες και τους θεσμικούς ρόλους, παρά μόνο ο "έρωτας" για τον Ολυμπιακό. Η καρέκλα του προέδρου της ΣούπερΛιγκ δεν είναι αυτοσκοπός και πήρε την προεδρία της Λίγκας για να προσφέρει και όχι για να αγκιστρωθεί στην θέση. Στη συνεδρίαση της Τρίτης θα είναι κανονικά, καθώς σέβεται τις 10 ΠΑΕ που τον εμπιστεύτηκαν στην προηγούμενη πρόταση μομφής εναντίον του. Όμως, όπως αναφέρει σε κύκλους του "δεν κρύβομαι από κανέναν, δεν με αγγίζει το σκάνδαλο. Αν έχουν να μου πουν κάτι ας το κάνουν. Άλλωστε η θέση μου είναι γνωστή από την αρχή", δείχνοντας την πρόθεση να μην ολοκληρώσει τη θητεία του αν διαπιστώσει ότι οι ομάδες που ζητούν την παραίτησή του, είναι αμετακίνητες.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου