ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός Βόλου: Οι 11 του Javi Gracia για το ματς με την Differdange (video)

Ολυμπιακός Βόλου: Οι 11 του Javi Gracia για το ματς με την Differdange (video)


volos endekada differdangeΕν μέσω εφέσεων, συλλαλητηρίων και επεισοδίων οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου καλούνται να συγκεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να «σφραγίσουν» στο Πανθεσσαλικό το «εισιτήριο» για τα πλέι-οφ του Europa League απέναντι στην Differdange.
Βέβαια, το έργο τους δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο από τη στιγμή που στο Λουξεμβούργο επικράτησαν με 3-0. Βέβαια, ο Javi Gracia ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει ότι αυτή η πρόκριση δεν είναι δυνατόν να χαθεί, τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου, αφού οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν να αποβληθούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.
Στα αγωνιστικά, ο Umbides παραμένει τραυματίας, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Tomas αναμένεται να πάρει ο Sankare, ο οποίος επιστρέφει μετά την αποβολή του στον αγώνα με τη Rad. Έτσι, τερματοφύλακας θα είναι ο Jakupovic, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Szelesi, Ζαραδούκα, Sankare και Dolezaj. Οι Alvarez και Darbion θα βρίσκονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και οι Acosta, Monje στα «φτερά», ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Schembri και Martin.
Δείτε σε video τις καλύτερες στιγμές από το Differdange – Ολυμπιακός Βόλου 0-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου