ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

 ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Europa League: ΑΕΚ – Το προφίλ της Dinamo Tbilisi


Europa League AEK Dinamo TbilisiΗ Dinamo Tbilisi είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στη φάση των Play-off του Europa League 2011-12. Η ομάδα της Τιφλίδας πέρυσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Γεωργίας, έχει χρώματά της το μπλε και το άσπρο και εδρεύει στο χωρητικότητας 55.000 θεατών «Boris Paichadze».
Το 1981 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ έχει στεφθεί 13 φορές πρωταθλήτρια και 9 φορές Κυπελλούχος Γεωργίας. Προπονητής της είναι ο Ισπανός Alex Garcia, ενώ το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Γεωργιανούς παίκτες, αλλά υπάρχουν και τρεις Ισπανοί, όπως επίσης και ένας Βραζιλιάνος. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε τη Milsami από τη Μολδαβία, στον δεύτερο την ουαλική Llanelli και στον τρίτο την ισλανδική Knattspyrnufelag Reykjavíkur.

Europa League: Παναθηναϊκός – Το προφίλ της Maccabi Tel Aviv


Europa League Panathinaikos Maccabi Tel AvivΤην Maccabi Tel Aviv θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη φάση των Play-off του Europa League 2011-12, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο Ισραήλ στις 18 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 25 του ίδιου μήνα στην Αθήνα.
Η Maccabi, η οποία πέρυσι κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχει κατακτήσει 18 φορές το πρωτάθλημα στη χώρα της και 22 φορές το Κύπελλο. Χρώματά της είναι το κίτρινο και το μπλε και γήπεδό της το «Bloomfield Stadium» χωρητικότητας 14.700 θεατών. Στον πάγκο της έχει τον 47χρονο Motti Ivanir, ενώ το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Ισραηλινούς παίκτες με τους Roberto Colautti και Barak Itzhaki να είναι αυτοί που ξεχωρίζουν.

Europa League: ΠΑΟΚ – Το προφίλ της Karpaty Lviv


Europa League PAOK Karpaty LvivΗ ουκρανική Karpaty Lviv είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να υπερκεράσει ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους του Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί στην Τούμπα τους Ουκρανούς στις 18 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 25 του ίδιου μήνα.
Η Karpaty Lviv στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε με συνολικό σκορ 5-1 την St Patrick’s Athletic. Πέρυσι κατέλαβε την 5η θέση στο ουκρανικό πρωτάθλημα και τα χρώματά της είναι το πράσινο και το άσπρο. Το γήπεδό της είναι το «Ukraina Stadium», χωρητικότητας 28,051 θέσεων, ενώ το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Ουκρανούς παίκτες, ενώ υπάρχουν και τρεις Βραζιλιάνοι, αλλά και τρεις Ισπανοί.

Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν

05/08/2011
Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν
Η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League. Η ομάδα της πρωτεύουσας τερμάτισε τέταρτη στο γαλλικό πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο, όπου ηττήθηκε από τη Λιλ.

Ο σύλλογος μετρά μόλις 41 χρόνια «ζωής». Χρώματά του είναι το μπλε και το κόκκινο, ενώ έδρα του το «Παρκ ντε Πρενς», χωρητικότητας 48.000 θεατών. Μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1996 . Επίσης έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (1986 και 1994), οκτώ Κύπελλα και δύο Λιγκ Καπ.

Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε πρόσφατα ένα γκρουπ επιχειρηματιών από το Κατάρ και προχώρησε σε ηχηρές μεταγραφές όπως των Παστόρε, Σισόκο και Ματουιντί. Προπονητής είναι ο Αντουάν Κομπουαρέ, ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο άλλοτε παίκτης της ομάδας και προπονητής των Μίλαν και Ίντερ, Λεονάρντο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ρίχνεται το Σάββατο στη μάχη του γαλλικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Μονπελιέ.

Το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν

Τερματοφύλακες: Νικολά Ντουσέζ, Αλφόνς Αρέολα, Σαλβατόρε Σιρίγκου (Ιταλία).
Αμυντικοί: Σεαρά (Βραζιλία), Μαμαντού Σακχό, Μίλαν Μπίσεβατς (Σερβία), Σιακά Τιέν (Ακτή Ελεφαντοστού), Ζουμανά Καμαρά, Σιλβέν Αρμάν, Κριστόφ Ζαλέ, Λοΐκ Λαντρέ.
Μέσοι: Νενέ (Βραζιλία), Ζερεμί Μενέζ, Ματιέ Μποντμέρ, Μπλεζ Ματουιντί, Γκράντι Ενγκογί (Κονγκό), Κλεμάν Σαντόμ, Μοχάμεντ Σισόκο (Μάλι), Νέεσκενς Κεμπανό.
Επιθετικοί: Πεγκί Λιουντουλά, Γκιγιόμ Ορό, Μεβλούτ Ερντίνκ (Τουρκία), Λορίς Αρνό, Κέβιν Γκαμέιρο, Ζαν Οντ Μορίς, Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου