ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ετοιμάζει "μπαμ" στα χαφ

Ετοιμάζει "μπαμ" στα χαφ

Στη συνάντηση που είχαν Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από το φιλικό παιχνίδι με την Γουέστ Μπρόμγουιτς, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αποκτηθεί όνομα που θα κάνει "πάταγο" στη θέση του ανασταλτικού χαφ. Σε δεύτερη μοίρα ο Τζιόλης.
Σε μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση για τη θέση του αμυντικού μέσου αποφάσισαν να προχωρήσουν, μετά τη συνάντηση που είχαν οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν την έναρξη του φιλικού της Πέμπτης (4/8) με την Γουέστ Μπρόμιτς.
Ο μεγαλομέτοχος του Θρύλου και ο προπονητής της ομάδας συμφώνησαν πως το κυριότερο συμπέρασμα που βγαίνει από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις στα φιλικά ματς είναι πως η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στη θέση του ανασταλτικού χαφ.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον Ερνέστο βαλβέρδε πως θα προσπαθήσει να φέρει στον Ολυμπιακό κάποιο όνομα που θα προκαλέσει "πάταγο" κλείνοντας μια και καλή την "τρύπα" που υπάρχει στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αυτό σημαίνει ότι η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και πλέον υπάρχει στη λίστα του Θρύλου μόνο ως εναλλακτική λύση. Οι ιθύνοντες του Θρύλου θα ξεκινήσουν να "χτενίζουν" την αγορά της Ευρώπης, ψάχνοντας τον κατάλληλο παίκτη για την νευραλγική αυτή θέση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου