ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Βαλβέρδε: "Καλύτεροι στο πρώτο"

Βαλβέρδε: "Καλύτεροι στο πρώτο"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του ισόπαλου φιλικού αγώνα με την Γουέστ Μπρομ και δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.
Ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την αγγλική Γουέστ Μπρομ εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, αμέσως μετά τη λήξη.
Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός είπε:


Για το ματς:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά το δυστύχημα είναι ότι δεν καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα μεγαλύτερο των δύο τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοί μας ισοφάρισαν γρήγορα και δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον ρυθμό που θα θέλαμε. Σε σχέση με πέρσι η ομάδα είχε ένα πρόσωπο στην ενδεκάδα και αυτό ήταν στη θέση του τερματοφύλακα και αυτό για εμάς είναι μια επιτυχία".

Σε ερώτηση αν η χρησιμοποίηση του Ριέρα στα δεξιά σημαίνει ότι προορίζει τον Γέστε για τα αριστερά:

"Όχι δεν σημαίνει κάτι αυτό είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα. Άλλωστε και ο Μιραλάς χρησιμοποιείται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ανάλογα με της ανάγκες του αγώνα".

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

"Δεν μου αρέσει να συζητώ αυτά με τους εκπροσώπους του Τύπου γιατί αν πω ότι σε κάποια θέση θέλουμε ενίσχυση αυτομάτως ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε εκεί θα νιώθει ανασφάλεια και ίσως ψάξει ομάδα για να φύγει".

Για το τι τον προβληματίζει:

"Με προβληματίζει το γεγονός ότι θέλουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και ότι δεδομένου της εποχής είμαστε ακόμα λίγο αργοί και πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο για να γίνουμε πιο γρήγοροι".

Νωρίτερα, ο Ισπανός τεχνικός είχε μιλήσει στο συνδρομητικό κανάλι, που είχε την τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού, όντας στο ίδιο μήκος κύματος:

Για το ματς:

"Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στην συνέχεια και λόγω της ζέστης έπεφτε η απόδοσή μας. Οι αντίπαλοί μας είχαν κλειστεί πίσω, ήμασταν οι κυρίαρχοι στο γήπεδο και γι' αυτό προηγηθήκαμε με 2-1 στην ανάπαυλα. Στην συνέχεια ισοφάρισαν, κλείστηκαν πίσω, έπεσε ο ρυθμός, πέρασε η ώρα και έληξε το ματς ισόπαλο. Οι αντίπαλοί μας θα ξεκινήσουν πολύ πιο νωρίς το πρωτάθλημα τους και είναι φυσιολογικό να είναι πιο έτοιμοι από εμάς. Το βάρος το είχαμε εμείς γιατί εμείς προσπαθούσαμε να παίξουμε. Οι αντίπαλοι έπαιζαν μόνο άμυνα".

Για τις μεταγραφές:

"Δουλεύω με αυτούς που έχω. Δεν είναι καλό να μιλάμε συνέχεια για μεταγραφές, καθώς έτσι δεν μπορούμε να είμαστε κατάλληλα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας".

Για το επόμενο φιλικό παιχνίδι, με την Κατάνια:

"Θα είναι ένα ματς με διαφορετικά πρόσωπα, αφού θα κάνω πολλές αλλαγές. Πρέπει να παίξουν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Πάντως η φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού θα είναι το ίδιο. Το μόνο που πρέπει να έχουμε είναι περισσότερο ηλεκτρισμό, περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου