ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

"Ζεσουάλδο, δεν έχουμε λεφτά"


04.08.2011 Ο Δημήτρης Γόντικας, χωρίς να φταίει ο άνθρωπος, τραβάει το μεγαλύτερο... λούκι όλο αυτό το διάστημα της ανυπαρξίας των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ στην πράσινη διοίκηση.

"Ζεσουάλδο, δεν έχουμε λεφτά"
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, που εκτελεί χρέη παράγοντα, σκάουτερ, ενδιάμεσου με τους μάνατζερ, καθησυχαστή της εξέδρας, συνεργάτη του Φερέιρα... τα πάντα όλα, έχει βρει το μπελά του και ο κοινός παρονομαστής όλης της ταλαιπωρίας του ιδίου και κατ' επέκταση του Παναθηναϊκού, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει... σάλιο στα ταμεία της ομάδας.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του από πριν. Με το μπάτζετ που είχε στα χέρια του δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε έξοδο στο Europa League της σεζόν 2012-2013. Το έχει ξεκαθαρίσει στον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος το δέχτηκε με κατανόηση. Ο Πορτογάλος, πίεζε, πιέζει και θα πιέζει μπας και του δώσουν κανά... φράγκο να κάνει μεταγραφές, αλλά φως στο τούνελ δεν υπάρχει.
"Ζεσουάλδο, δεν έχουμε λεφτά. Με αυτά που έχουμε θα πορευθούμε. Μακάρι να είχα εκατομμύρια για να τα έβαζα στην ομάδα", έχει πει ο Δημήτρης Γόντικας στον Πορτογάλο τεχνικό. Κάτι που αναμένεται να του επαναλάβει και στη νέα συνάντηση που θα έχουν.
Η κατάσταση στην Παιανία θυμίζει... Μεγάλη Παρασκευή και μονάχα αν βρεθεί κάποιος... χριστιανός με χρήμα και τρέλα για τον Παναθηναϊκό θα σηκώσει κεφάλι η ομάδα. Διαφορετικά όλη η σεζόν θα πάει στράφι από το ξεκίνημά της. Όπως η ΑΕΚ πέρυσι που έμεινε δεκαπέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο στη δέκατη αγωνιστική...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου