ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Europa League-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ 3-0 (videos)

Europa League-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ 3-0 (videos)

«Ήταν στημένο οε οε... »

Με αυτό το... ειρωνικό σύνθημα πανηγύρισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα νίκη της ομάδας τους κόντρα στην Ντιφερντάνζ με 3-0 και την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν και για την απόφαση που υποβιβάζει τους «ερυθρολεύκους» στην Football League.
«Ήταν στημένο οε οε... » (ΒΙΝΤΕΟ)Όσον αφορά το ματς, οι Βολιώτες φαίνεται πως έχουν.... κόψει ταρίφα στην ομάδα του Λουξεμβούργου, καθώς τη νίκησαν και σήμερα με 3-0 και σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτο αγώνα, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με 6-0!


Ο Ολυμπιακός επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του και από την αρχή του αγώνα έπαιζε στο... μισό γήπεδο την Ντιφερνάνζ. Μάλιστα, στο 10' και στο 17' έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Σκέμπρι και Μαρτίν αντίστοιχα, ενώ στο 30' έφτασε και στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόνχε, ο Μαρτίν πήρε την κεφαλιά, ο Βέμπερ απέκρουσε αρχικά αλλά στην επαναφορά ο Μαρτίν και πάλι από κοντά έκανε το 1-0. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου οι Βολιώτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες, όμως δεν ήταν καλοί στα τελειώματα και έτσι δεν σκόραραν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 47' είχαν και δοκάρι με τον Μπέτμερ. Η φάση αυτή όμως μάλλον... ξύπνησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι με “μπροστάρη” τον Μπρέσκα στην συνέχεια έκαναν ό,τι ήθελαν στο χορτάρι. Στο 57' μάλιστα έφυγαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Μπρέσκα την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Σέλεζι και αυτός ωραία πέτυχε το 2-0. Το σκορ αυτό όμως δεν αρκούσε στους γηπεδούχους, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 82' έκαναν και το 3-0. Ο Μπρέσκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σολάκης, με ωραία κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Χάβι Γκραθία): Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας (75΄ Ρόκκας), Ντολεζάι, Νταρμπιόν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ακόστα (46΄ Μπρέσκα), Μόνχε, Σκέμπρι (46΄ Σολάκης), Μαρτίν

ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ (Μορίς Σπιτονί): Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ελ Ραφίκ (77΄ Ριμπέιρο), Καρόν (85΄ Μέι), Λεόνι, Μπέτμερ, Γένις, Λεμπρέσεν, Αφούν, Πίσκορ (64΄ Φρανζόνι), Κίντσιγκερ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου