ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Προτάση για τον Γεμπντά της ΜΠΕΝΦΙΚΑ (VIDEOS)


Προτάση για τον Γεμπντά της ΜΠΕΝΦΙΚΑ (VIDEOS)


Ο 27χρονος Αλγερινός άσος της Μπενφίκα, Χασάν Γεμπντά, προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας έφτασε φαξ, στο οποίο προτείνεται στον Ολυμπιακό ο αμυντικός Χασάν Γεμπντά. Ο παίκτης είναι 27 ετών (14/5/84) και έχει καταγωγή από την Αλγερία, όπου είναι διεθνής με την εθνική ομάδα, έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ. Ανήκει στην πορτογαλική Μπενφίκα, ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια οι "Λουζιτανοί" τον έχουν δώσει δανεικό σε Πόρτσμουθ (2009-10, 18 συμμετοχές, 2 γκολ) και Νάπολι (2010-11, 29 συμμ.). Είναι "προϊόν" της σχολής της Οσέρ και έχει φορέσει τη φανέλα της Λαβάλ και της Λεμάν, επίσης. Αγωνίζεται ως box to box χαφ και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπενφίκα, ωστόσο είναι εκτός πλάνων του προπονητή και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Οι Πορτογάλοι των κοστολογούν στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, κάτι που σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" πιθανόν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του παράλληλα με την βομβα που ετοιμαζουν

Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του αδερφού και μάνατζερ του παίκτη, Καρίμ Γεμπντά, ο οποίος λέει χαρακτηριστικά:

"Ναι, έχουμε έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Χασάν. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Είμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο και περιμένουμε την ελληνική ομάδα. Ξέρουν τα ποσά που απαιτούνται για να γίνει η μεταγραφή. Ο Χασάν είναι απόλυτα ενήμερος για τον Ολυμπιακό και μου έχει μεταφέρει ότι θέλει πολύ να φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης και ο Χασάν το γνωρίζει πολύ καλά αυτό αφού έχει αγωνιστεί στον Πειραιά. Δεν μπορεί να ξεχάσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τα πέντε γκολ που δέχτηκε η Μπενφίκα από τους Έλληνες πριν από μία τριετία.

Είναι πρόκληση για τον Χασάν το να φορέσει τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και παίρνουν συνέχεια τίτλους. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Χασάν να συνεχίσει να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο. Επίσης θα είναι ιδανικό να παίξει ξανά μαζί με τον αδελφικό του φίλο, Ραφίκ Τζεμπούρ. Γνωρίζονται χρόνια από τότε που ήταν μαζί στις ακαδημίες της Οσέρ.

Είναι φίλοι από μικροί και ήταν μαζί πέρυσι στην Νότια Αφρική για το Μουντιάλ. Ο Ραφίκ του έχει πει τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε να προχωρήσει το θέμα και να συνεχίσει ο Χασάν στον Ολυμπιακό".

Πάρτε μια γεύση από τον Χασάν Γεμπντά:





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου