ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Συνέχεια στη... Λίγκα!


Αστεία χαρακτηρίστηκε η δεύτερη και τελευταία χρονικά τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού...

Συνέχεια στη... Λίγκα!

Σχετικά με την δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, και αφέθηκε να εννοηθεί ότι η όποια συνέχεια θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Σουπερ Λίγκ.

Για... γέλια είναι σύμφωνα με τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ η απάντηση που δόθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, και τονίστηκε ότι η συνέχεια θα δοθεί στην εσωτερική συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

Θυμίζουμε ότι η τοποθέτηση των «κύκλων» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η εξής:«Πρώτον ο Παναθηναϊκός είναι εκ των ιδρυτών της λίγκας και ο πρώτος που πέρα από οποιοδήποτε δικό του οικονομικό συμφέρον προάσπισε στη πράξη τη κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και με κάθε τρόπο προήγαγε την ενότητα της λίγκας. Συνεπώς δεν δέχεται από κανέναν υποδείξεις για την στάση του.

Δεύτερον το πότε και πως θα εκφράσει τις απόψεις του ο Παναθηναϊκός είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και κανέναν άλλο। Τρίτον είναι δεδομένο πως ο κ. Μαρινάκης χρησιμοποιώντας το θεσμικό του ρόλο ως προέδρου της Σούπερ Λιγκ έκανε κρίσεις για μια διαδικασία της δικαιοσύνης που είναι σε εξέλιξη και αφορά τη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου