ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Προτεραιότητα για Τάτο- Καραγκούνη

Προτεραιότητα για Τάτο- Καραγκούνη

Ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου στον Ατρόμητο έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό σε περίπτωση μεταγραφής των Τάτου και Καραγκούνη.
Πολύ ευχαριστημένοι με τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου στον Ατρόμητο Περιστερίου είναι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι λόγοι αυτής της ικανοποίησης είναι δύο. Ο πρώτος είναι ο Έλληνας επιθετικός δεν θα μείνει στάσιμος, αλλά θα πάρει συμμετοχές με την γαλανόλευκη φανέλα του Ατρομήτου. Στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ πιστεύουν πάρα πολύ στον "Γερμανό" και θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του και εφόσον δεν ήταν στα πλάνα του Βαλβέρδε προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός σε ομάδα που θα έπαιζε.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως στην συμφωνία για τον δανεισμό του "πιστολέρο", μπήκε ειδικός όρος που δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό στην απόκτηση των Ανδρέα Τάτου και Θανάση Καραγκούνη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τους δύο νεαρούς παίκτες στην λίστα τους και τους παρακολουθούν και με αυτήν την κίνηση παίρνουν τον πρώτο λόγο στην μεταγραφή τους.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες συμφωνήθηκε πως αν ο Ολυμπιακός προσφέρει τα ίδια χρήματα με κάποια άλλη ομάδα για έναν από τους δύο παίκτες (ή και τους δύο), τότε η διοίκηση του Ατρομήτου θα κάνει δεκτή την "ερυθρόλευκη" πρόταση.

Στην ΠΑΕ κάνουν λόγο για πολύ καλό deal και μάλιστα τονίζουν την πολύ καλή αντίδραση του ίδιου του Κώστα Μήτρογλου σε όλη τη διαρκεια των συζητήσεων, κάτι που σκόρπισε χαμόγελα στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου