ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η αντι – Ολυμπιακή χολή συνεχίζεται

Η αντι – Ολυμπιακή χολή συνεχίζεται 

5 Αυγούστου, 2011 


Αντιολυμπιακό Μένος

Απίστευτο μένος και χολή κατά του Ολυμπιακού από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η οικογένεια Αλαφούζου ανακάλυψε πως το ποδόσφαιρο μας ψυχορραγεί διότι κάποιοι ανεγκέφαλοι μπήκαν στο γήπεδο με πρόθεση δήθεν να σαπίσουν στο ξύλο τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τον Φεβρουάριο του 2011.
Λόγω των αλλεπάλληλων φάουλ που έχει υποπέσει κατά καιρούς ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου κάνει τους οπαδούς της λαοφιλέστερης ομάδας της Ελλάδος να πιστεύουν οτι ο ΣΚΑΪ είναι το πιο αντι – ολυμπιακό κανάλι της χώρας.

Κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του Βαγγέλη Μαρινάκη που με τόσο μεράκι, αγάπη και λεφτά αλλά και με προσωπικές θυσίες κρατάει ψηλά τον Ολυμπιακό αυτές τις δύσκολες οικονομικά για όλους μέρες.
Τα αίτια της κόντρας είναι παλιά αλλά υπάρχουν και όρια τα οποία συνεχώς ξεπερνιούνται από τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό με ξεκάθαρο στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό και τους διοικούντες τον.
Ακόμα και ο ίδιος ο κ.Αλαφούζος εμφανίστηκε να μας μιλάει για τα αποτρόπαια επεισόδια και την κατάντια του ελληνιού ποδοσφαίρου από το ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Βέβαια τέτοια ευαισθησία μόνο σε ματς του Ολυμπιακού. Αλήθεια πότε ο ΣΚΑΪ θα πάψει να είναι το υπ΄αριθμόν ένα  αντι – Ολυμπιακό κανάλι της χώρας;
  • Το πλήρες κείμενο των όσων δημοσιεύονται στη free press εφημερίδα «Stadio by metro».
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ SKAI
Το πιο αντιολυμπιακό κανάλι
Η οικογένεια Αλαφούζου ανακάλυψε το χουλιγκανισμό στην Ελλάδα, ανακάλυψε τη βία στα γήπεδα, ανακάλυψε πως το ποδόσφαιρο στη χώρα μας ψυχορραγεί, διότι κάποιοι ανεγκέφαλοι μπήκαν στο γήπεδο με πρόθεση, δήθεν, να σαπίσουν στο ξύλο τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τον Φεβρουάριο του 2011! Aυτή είναι η φράση που κυριαρχεί στα χείλη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων για το συγκρότημα Αλαφούζου στο Φάληρο. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εποχή που ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI επιχείρησε να κάνει γερό «μπάσιμο» στο χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, δεν τα κατάφερε και είναι γεγονός πως από όλη αυτή την ιστορία έχασε πολλά… Και χρήματα και πρεστίζ…
Άλλωστε, είναι αλήθεια πως, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα, εννοούμε κυρίως τις τρεις μεγάλες ομάδες του λεκανοπεδίου (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) και τη μια της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ), συλλόγους που ο ΣΚΑΙ ουδέποτε μπόρεσε να δελεάσει και να φιλοξενήσει στη συχνότητα από την οποία εκπέμπει τους αγώνες τους. Ταυτόχρονα, είναι γνωστό σε όλους εντός και εκτός συνόρων πως το «μαγαζί γωνία» – όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα – είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, που αναγνωρίζονται από όλους, και έχει αλλάξει επίπεδο.
Και αυτό, χάρη στο μεράκι τόσο του τέως προέδρου, Σωκράτη Κόκκαλη, όσο και του νυν, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος, ιδιαίτερα σήμερα, που η χώρα μαστίζεται από την οικονομική κρίση, προσπαθεί αποκλειστικά με προσωπικές θυσίες και δίχως τη βοήθεια κανενός να κρατήσει ψηλά τον Θρύλο των ελληνικών γηπέδων.

Αυτό το μεράκι και αυτή την αγάπη, που για τον κ. Μαρινάκη αποτελεί και ένα προσωπικό στοίχημα, κάποιοι προσπαθούν να τα αμφισβητήσουν και αποδεικνύουν, όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη, το αντιολυμπιακό τους μένος.
Τι είναι όμως αυτό που έχει οδηγήσει χιλιάδες Ολυμπιακούς στον ισχυρισμό πως o SKAI είναι το πιο αντιολυμπιακό κανάλι της χώρας; Προφανώς τα αλλεπάλληλα «φάουλ» του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, στα οποία έχει υποπέσει τον τελευταίο χρόνο.
Κρατάει καιρό αυτή η «κολόνια»
Αναζητώντας την αιτία αυτού του αντιολυμπιακού μένους, όπως έχει καταγραφεί από το κανάλι του Φαλήρου, θα πρέπει να πάμε περισσότερο από ένα χρόνο πίσω, όταν επί προεδρίας Κόκκαλη η οικογένεια Αλαφούζου παρακολουθούσε ρεπορτάζ από το κανάλι της και κατά συνέπεια το υιοθετούσε αναφορικά με δήθεν καταγγελίες για μη απόδοση ΦΠΑ στο κράτος από την πώληση εισιτηρίων. Η υπόθεση, τελικά, αποδείχθηκε «φούσκα», όμως το κακό είχε γίνει και, όπως έλεγε και ο Γκέμπελς, η επανάληψη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και μιας αναληθούς είδησης, πάντα κάτι αφήνει πίσω της…
Ε, υπάρχουν και όρια, όμως όταν χάνεται η ψυχραιμία, μάλλον δύσκολα μπορούν να τηρηθούν… Και γιατί το λέμε αυτό; Διαβάστε στη συνέχεια για να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και δρα το κανάλι, με στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό. Και φυσικά μιλάμε με γεγονότα και όχι με υποθέσεις…
Το ντέρμπι και η ανακάλυψη!!!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν… Τα ηνία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι πήρε στα χέρια του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και, παρότι κάποιος θα πίστευε πως η υπόγεια κόντρα που επεδίωκε να συντηρεί η οικογένεια Αλαφούζου με τον Ολυμπιακό θα έφτανε στο τέλος, τα γεγονότα απέδειξαν το ακριβώς αντίθετο. Το κανάλι του Φαλήρου έψαχνε την ευκαιρία να χτυπήσει πισώπλατα την πιο λαοφιλή ομάδα της χώρας και τη βρήκε στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη», τον περασμένο Φεβρουάριο.

Και εγένετο το θαύμα!!!

Εκεί, η οικογένεια Αλαφούζου ανακάλυψε το χουλιγκανισμό στην Ελλάδα, ανακάλυψε τη βία στα γήπεδα, ανακάλυψε πως το ποδόσφαιρο στη χώρα μας ψυχορραγεί, διότι κάποιοι ανεγκέφαλοι μπήκαν στο γήπεδο με πρόθεση, δήθεν, να σαπίσουν στο ξύλο τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τον Φεβρουάριο του 2011! Φυσικά δεν αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν πεντακόσιοι άνθρωποι να κινήθηκαν να δείρουν τους παίκτες του «τριφυλλιού» (έντεκα τον αριθμό), αλλά αντ’ αυτού οι κάμερες να έχουν καταγράψει π.χ. τον Γκοβού να κλοτσάει έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού, που είχε γυρισμένη την πλάτη…
Ούτε τους ενδιέφερε το γεγονός ότι η μισή αποστολή των «πρασίνων» κατέβηκε από το πούλμαν της ομάδας και ξαναμπήκε στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη», για να πουλήσει τσαμπουκά και να δείρει «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές αντί να φύγει και να πάει στην Παιανία…Πολύ απλά, δεν τους ενδιέφερε! Είχαν στήσει το παραμύθι τους, είχανε βρει και το δράκο και φυσικά είχαν βρει την ευκαιρία που έψαχναν τόσο καιρό να χύσουν χολή… Και το έπραξαν. Έκαναν εκπομπές επί εκπομπών με στόχο τη δαιμονοποίηση του Ολυμπιακού και, για να το πετύχουν, επιστρατεύθηκαν λογής «ειδικών», που πάντα ξεφυτρώνουν και βρίσκουν ρόλους σε σκηνικά «αναμπουμπούλας».
Ακόμα και ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος εμφανίστηκε να μας μιλήσει για τα αποτρόπαια επεισόδια και για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις εικόνες του «Καραϊσκάκη», σαν να ήταν ειδικός κοινωνιολόγος, με μεταπτυχιακό στο χουλιγκανισμό και στη συμπεριφορά της μάζας εντός των αγωνιστικών χώρων!
Το απίστευτο… οικολογικό μένος!
Θα σας παραθέσουμε ένα απίστευτο γεγονός, που έλαβε χώρα πριν από λίγο καιρό και πραγματικά αντικατοπτρίζει τη στάση της οικογένειας εναντίον του Ολυμπιακού, ενώ έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το αίσθημα του φίλαθλου ολυμπιακού κόσμου.
Πιθανότατα θα γνωρίζετε πως εδώ και καιρό το κανάλι του Φαλήρου έχει ξεκινήσει τα Σαββατοκύριακα ένα πρόγραμμα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα», στο οποίο επιλέγονται κάποιες περιοχές, ώστε με τη συμβολή των κατοίκων να γίνεται καθαρισμός από απόβλητα, σκουπίδια και κάθε λογής αντικείμενα που μολύνουν το περιβάλλον. Καμία αντίρρηση δεν μπορούμε να διατυπώσουμε για την πρωτοβουλία των ανθρώπων, όμως είπαμε: Άλλο «καθαρίζουμε την Ελλάδα» και άλλο προκαλούμε την Ελλάδα και την κοινή γνώμη!
Και εξηγούμαστε: Η επιλογή του κυρίου Αλαφούζου να εντάξει στο πρόγραμμα καθαρισμού την Πλατεία Αλεξάνδρας βεβηλώνει, αν μη τι άλλο, την ιστορία όλου του συλλόγου.
Είναι δυνατόν κάποιος νοήμων άνθρωπος να δώσει εντολή για να καθαριστεί η Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όταν το λεκανοπέδιο της Αττικής είναι μια απέραντη χαβούζα; Μια πλατεία πραγματικό στολίδι, που έχει αναλάβει προσωπικά η ΠΑΕ, την έχει αναβαθμίσει εδώ και χρόνια και λάμπει από καθαριότητα; Την Πλατεία Αλεξάνδρας όπου όλοι οι Πειραιώτες χαίρονται να περπατούν, να πηγαίνουν βόλτα με την οικογένειά τους και μάλιστα να κάνουν και μπάνιο αυτή την περίοδο; Θα μας τρελάνουν εκεί στο Φάληρο;

Πού ήταν τόσο καιρό;

Θα μου πείτε, δικαίωμα του καθενός είναι να έχει τα πιστεύω του και να τα υπερασπίζεται, αλλά καλό θα είναι αυτά τα πιστεύω να μην ανασύρονται σε επιλεκτικές περιπτώσεις…Και, το κυριότερο, όταν εκστομίζονται από ανθρώπους που έχουν επωμισθεί το βάρος της ενημέρωσης του τηλεοπτικού κοινού και της διαμόρφωσης άποψης, τότε θα πρέπει να είναι και ακριβοδίκαιοι και υπεύθυνοι.
Διότι, ο SKAI και ο κ. Αλαφούζος όφειλε και θα έπρεπε να αναρωτηθεί – πριν πάρει θέση δημοσίως – για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα εδώ και δεκαετίες, ελέω της ανυπαρξίας κυρίως του κράτους. Αν ο κ. Αλαφούζος δεν ξέρει – γιατί αν ξέρει, τότε πάει αλλού η ιστορία – οφείλει, πριν ξαναμιλήσει για βία και πριν ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI ξεδιπλώσει και πάλι το αντιολυμπιακό του μένος, να ρωτήσει να μάθει εάν πριν από τις 20 Φεβρουαρίου 2011 είχαν γίνει επεισόδια στην Ελλάδα…
Ο κ. Αλαφούζος στην ΠΕΚ
Εχουν ακούσει εκεί, στο Φάληρο, π.χ. πριν από είκοσι και πλέον χρόνια για ένα όνομα «Μπλιώνας»; Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες ερωτήματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, εγείρουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όταν επιχειρούν να εξηγήσουν την επιθετική στάση του SKAI. Και δεν είναι μόνο αυτά, αλλά και όσα ακολουθούν, για τα οποία οι φίλαθλοι περιμένουν απαντήσεις. Ο SKAI και ο κ. Αλαφούζος γνωρίζουν τι συμβαίνει κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη και κυρίως στην Τούμπα τα τελευταία 30 χρόνια; Έχουν ρωτήσει για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγονται εκεί οι ποδοσφαιρικοί αγώνες; Αλλά μήπως τους αδικούμε λίγο τους ανθρώπους; Και τότε δεν είχαν τηλεοπτικό σταθμό, άρα δεν μπορούσαν να κάνουν αναλόγου περιεχομένου εκπομπές, στις οποίες θα ανακάλυπταν νωρίτερα το χουλιγκανισμό…
Γιατί όμως τότε ξέχασαν ένα μήνα μετά το «Καραϊσκάκη» να κάνουν μια εκπομπή για το παγκόσμιο φαινόμενο, σε γήπεδο (Τούμπα) όπου ο αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μιραλάς από μπουκάλι που εκτοξεύθηκε εναντίον του; Πού ήταν το 2004, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟ και μέλη του Δ.Σ. έδερναν διαιτητές στη Λεωφόρο; Εκεί δεν δρούσαν χούλιγκανς;
Γιατί, κύριοι του SKAI, δεν κάνατε εκπομπές, όταν πέρυσι, στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟ-Άρης, έπεφτε το «ξύλο της αρκούδας» εντός του αγωνιστικού χώρου και όλη η χώρα παρακολουθούσε ζωντανά τις βίαιες συμπλοκές των οπαδών; Γιατί δεν δείξατε την ίδια ευαισθησία, όταν μόνο την περυσινή χρονιά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προκαλούσαν επεισόδια σε όποιο γήπεδο και αν πήγαιναν; Ξεχάσατε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που έτρεχαν να σωθούν στο ΟΑΚΑ;…
Και καλά, να δεχθούμε πως τότε δεν υπήρχε κάποιος «σύμβουλος» ή «φίλος» να …καθοδηγήσει και να μιλήσει για το χουλιγκανισμό και έστω ότι ανακαλύφθηκε στο «Καραϊσκάκη» τον Φεβρουάριο. Τρεις μήνες αργότερα, αυτός ο «σύμβουλος» δεν είπε στους επιτελείς του SKAI να ανοίξουν την τηλεόραση για να δουν ζωντανά τη δράση των «πράσινων» οπαδών στη γιορτή του ποδοσφαίρου, που είναι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος;
Θέλουν να μας πείσουν πως έπρεπε να αφιερώσουν εκπομπές επί εκπομπών για τον αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και ούτε μία για τον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ατρόμητος; Πού ήταν την επόμενη ημέρα του τελικού ο λαλίστατος κ. Αλαφούζος και ο ευαίσθητος κ. Παναγόπουλος; Γνωρίζουν στο Φάληρο πως, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας τον Ιούνιο του 2011, την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011 έγιναν επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα σε 39 αγώνες; Πόσες εκπομπές έγιναν για αυτές τις 39 περιπτώσεις; Πόσες από αυτές τις 39 περιπτώσεις σας απασχόλησαν, κύριοι του SKAI; Η εξής μία: Το «Καραϊσκάκη»… Θέλετε να σας θυμίσουμε και άλλα, κ. Αλαφούζε; Αλλά έχει αξία; Θα διορθώσετε κάτι και θα προσπαθήσετε να βγάλετε από πάνω σας τη ρετσινιά του αντιολυμπιακού; Ή μήπως ο SKAI θα πάψει να είναι το πιο αντιολυμπιακό κανάλι της χώρας; Όχι. Αυτή είναι η αλήθεια, και ας πονάει λίγο… Μόνο που στα παραπάνω, απλά ερωτήματα των φιλάθλων της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα πρέπει επιτέλους κάποιοι να βρουν το θάρρος να απαντήσουν!
Ένας οικολόγος με υπερπολυτελές γιοτ…
T ο τελευταίο διάστημα, στις ακτές του Αιγαίου προβάλλει ένα υπερπολυτελές γιοτ. Σιγά το νέο, θα πείτε. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μαθαίνατε πως ο κ. Γιάννης Αλαφούζος, ο άνθρωπος που εμφανίζει εαυτόν ως τον μέγα οικολόγο, που έχει αφιερώσει την υπόλοιπη ζωή του στην προστασία του περιβάλλοντος και ενδιαφέρεται μόνο για την πράσινη ανάπτυξη, είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του απίστευτου γιοτ και σε εμφάνιση και σε επιδόσεις; Προς Θεού, σύντροφοι Οικολόγοι, μη βιαστείτε.
Πρώτα αναρωτηθείτε: Αλήθεια, τι καίει αυτό το υπερπολυτελές σκάφος όταν γυρνά στον Αργοσαρωνικό, με ταχύτητα που φυσικά δεν περιορίζεται στους πέντε ή δέκα κόμβους, αλλά σκίζει στην κυριολεξία τη θάλασσα; Προφανώς κάποιο «πράσινο» και οικολογικό καύσιμο. Πόσα άλογα είναι η κάθε μηχανή του και πόσο φιλική είναι προς το περιβάλλον και το θαλάσσιο πλούτο της χώρας μας; Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο οικολόγος κ. Αλαφούζος, όταν απολαμβάνει τις βόλτες του, θα σκέφτεται την ταλαιπωρία των εκατοντάδων εθελοντών που ποτίζουν τα καμένα δάση και θα δίνει άμεση εντολή να κλείσουν οι μηχανές και να απλώσουν τα πανιά (αιολική ενέργεια γαρ), για να συμβάλει και αυτός από την πλευρά του στην εμπέδωση της πολυτελούς οικολογίας…

Ο «αγαπημένος» των συνδικαλιστικών ενώσεων Τύπου

Σε αυτή τη χώρα συνηθίζεται να λέγεται πως είσαι ό,τι δηλώσεις… Τι συμβαίνει, όμως, αν αυτό που εσύ δηλώνεις ότι είσαι το αμφισβητούν όλοι όσοι έχουν σχέση μαζί σου και, το κυριότερο, οι επιλογές και οι πράξεις σου το ανατρέπουν; Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιάννη Αλαφούζο, τον άνθρωπο που, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, πλέκει το εγκώμιο του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού τον οποίο κατέχει για τη δημοσιογραφική δεοντολογία, την αμεροληψία και την «πράσινη δημοκρατία» που ακολουθούνται με θρησκευτική ευλάβεια.
Αν όλα τα ανωτέρω τα αμφισβητούσε ένας από τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έχουν απολυθεί από τις επιχειρήσεις της οικογένειας Αλαφούζου τον τελευταίο χρόνο, μπορεί και να μην είχαν αξία ή να μην απέδιδαν την πραγματικότητα, αφού μάλλον θα εκπορεύονταν από την πικρία που επιφέρει μια απόλυση. Όταν, όμως, αμφισβητούνται από το σύνολο των συνδικαλιστικών οργανώσεων στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τότε μήπως κάτι δεν πάει καλά; Ξέρετε, π.χ., ποιοι μιλάνε για: «…κατάργηση των ΣΣΕ στην πράξη, με μειώσεις μισθών και για καθιέρωση της εκ περιτροπής εργασίας στον όμιλο Αλαφούζου…»; Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, η Ένωση του Περιοδικού Τύπου, η Ένωση Λιθογράφων, Εφημεριδοπωλών, Πρακτορείων, Τεχνικών, Φωτορεπόρτερ κ.λπ., με κοινή ανακοίνωση την 20ή Ιανουαρίου 2011.
Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη που μπορεί να μη γνωρίζετε: Πώς λέγεται εκείνος που, ενώ το συνδικαλιστικό του όργανο πραγματοποιεί απεργία, επιλέγει να εργαστεί, καταστρατηγώντας τόσο το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, όσο και τη δημοσιογραφική δεοντολογία με διάφορα τεχνάσματα; Λέγεται απεργοσπάστης. Ψιλά γράμματα για τον κ. Αλαφούζο και τον κ. Παναγόπουλο, οι οποίοι διεγράφησαν από την Ένωση Συντακτών…

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου