ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

"Διάψευση ΤΩΡΑ, αλλιώς..."!

"Διάψευση ΤΩΡΑ, αλλιώς..."!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέδωσε ανακοίνωση ως πρόεδρος της Super League και ζητά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διαψεύσει τους ανεπίσημους... κύκλους, αλλιώς θα ακολουθήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.
Την διάψευση των όσων ειπώθηκαν από κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζήτησε ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης με επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη:


"Υπό άλλες συνθήκες η διαρροή φημών, για διαφωνίες στην τοποθέτησή μου ως προέδρου της Super League, για την κάθαρση, σήμερα κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος 2011-2012 θα ήταν εξοργιστική.

Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι απλά θλιβερή.

Θλιβερή γιατί αν ανταποκρίνεται όντως σε αντιδράσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τότε μάλλον ο πρόεδρός της δεν ήταν ο ίδιος που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου σε παρόμοια σχεδόν αυτολεξεί αρχική τοποθέτησή μου στο θέμα της κάθαρσης, δεν έκανε απολύτως καμία διαφορετική τοποθέτηση και ούτε υποβολή της παραμικρής ένστασης.

Θλιβερή γιατί αν όντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί μια κάθαρση που θα βασίζεται στη μη εφαρμογή των νόμων, σε αοριστολογίες και στην υποκρισία και θα επιδιώκει τη δαιμονοποίηση του ποδοσφαίρου, τότε σίγουρα τοποθετείται απέναντι σε όλες τις άλλες ομάδες της Super League αλλά και απέναντι στην κοινή λογική και τις βασικές αρχές της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Σε αυτή την περίπτωση μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η σκιαμαχία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με καθυστέρηση αρκετών ωρών και η απομόνωση στην οποία οδηγείται στην απέλπιδα προσπάθειά του, για άλλη μια φορά, να φορτώσει τις εσωτερικες αντιπαλότητες που αντιμετωπίζει σε φανταστικούς εξωτερικούς εχθρούς.

Τέλος, αν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προβεί σε διάψευση των συγκεκριμένων διαρροών οι οποίες πλήττουν άμεσα τόσο τη Super League όσο και εμένα και ως εκπρόσωπός της τοποθετήθηκα, θα αναγκαστούμε να προβούμε στη δρομολόγηση νομικών διαδικασιών".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου