ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός και εθελοντισμός πάνε μαζί

Ολυμπιακός και εθελοντισμός πάνε μαζί

05/08/2011

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμα Εθελοντισμού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει για άλλη μια χρονιά την έναρξη της διαδικασίας αιτήσεων Εθελοντών για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές εφαρμογής του Προγράμματος Εθελοντισμού, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την ανάπτυξη του προγράμματος και την επέκταση του και σε άλλους τομείς.

Ο βασικός στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των αγώνων στις δραστηριότητες της ομάδας, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας για καλύτερες υπηρεσίες θεατών και να ζήσουν μοναδικές στιγμές!

Επιπλέον φέτος, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν και να προσφέρουν και σε άλλους τομείς όπως είναι το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας το οποίο θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Τη μοναδική αυτή εμπειρία θα μπορέσουν να ζήσουν όσοι ενδιαφερόμενοι άνω των 18 ετών επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές του Ολυμπιακού αφού συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία των προσωπικών συνεντεύξεων.

Η διαδικασία αποστολής των αιτήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ξεκινάει από αύριο. Εκτός των τομέων που αναγράφονται στην αίτηση εθελοντή ειδικότερα φέτος αναζητούνται φίλοι της ομάδας μας με εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

•    Υπηρεσίες video/φωτογραφία
•    Τομέας Entertainment
•    Τομέας Υπηρεσιών θεατών
•    Τομέας Εισιτηρίων
•    Τομέας Κοινωνικής Ευθύνης


Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρίσκονται στο site της ομάδας μας  www.olympiacosbc.gr  .

Όσοι επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα των εθελοντών στείλτε μας τα στοιχεία σας oν/νυμο , κινητό τηλέφωνο και email στον αριθμό φαξ : 2104527601 ή μέσω email στο pgiovanovits@olympiacosbc.gr για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η περίοδος αποστολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16/9/2011».
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου