ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Απάντηση σε Κούγια

Απάντηση σε Κούγια

Ηχηρή απάντηση στα όσα λέει αριστερά και δεξιά ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έδωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Την πρόθεσή της να προσφύγει στα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης για όσα δυσφημιστικά ισχυρίζεται εναντίον της έκανε γνωστή η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Είναι πανελληνίως γνωστή η δίψα αυτοπροβολής του κ. Κούγια. Στο πλαίσιο αυτής της επιμόνως επιδιωκόμενης δωρεάν αυτοδιαφήμισης, είναι απολύτως αντιληπτή η επιδίωξή του να εντάξει τον εαυτό του στους σπουδαίους και ισότιμα υπολογίσιμους, ακόμα και με την ιδιότητα του "μισητού εχθρού" του κ. Μαρινάκη, χάρη την οποία όμως δεν θα του κάνουμε.

Είναι όμως ακατανόητη η άνεση με την οποία διαδίδει εν γνώσει του ψευδέστατα γεγονότα και η συμπεριφορά αυτή τον εκθέτει ως συκοφάντη. Θα κληθεί, συνεπώς, να καταβάλλει ακριβό το τίμημα της αυτοδιαφήμισης με την νόμιμη προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια.

Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Από τον Ολυμπιακό βγαίνει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς άλλο με τον γνωστό ποινικολόγο και πλέον,τι έχουν να πουν θα τα πουν στα δικαστήρια ενώπιον της δικαιοσύνης.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου