ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Μαρκάνο: «Πανέτοιμοι στα επίσημα»

Μαρκάνο: «Πανέτοιμοι στα επίσημα»

06/08/2011

Σε τρεις βδομάδες ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης τόνισε ο Ιβάν Μαρκάνο, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ.

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε γκολ, φάσεις, ελέγξαμε το ρυθμό στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη πέσαμε λίγο. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και πρέπει να βελτιωθούμε» είπε ο Ισπανός αμυντικός και συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε κυρίως είναι οι αντοχές μας. Η φυσική μας κατάσταση να είναι αυτή που πρέπει όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Πότε θα είμαστε στο 100% από πλευράς ετοιμότητας. Νομίζω με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας.Σίγουρα θα είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι με την Κατάνια. Είναι ένας ακόμα αγώνας προετοιμασίας για να βρούμε τη φόρμα μας και για να φορμαριστούμε για να είμαστε πανέτοιμοι στο ξεκίνημα της Λίγκας.

Σιγά σιγά μαθαίνω το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Εγκλιματίζομαι, μαθαίνω και κάποιες λέξεις στα ελληνικά. Ευτυχώς συνεννοούμαστε εύκολα με τη γλώσσα. Κάθε μέρα που περνάει ενσωματώνομαι όλο και περισσότερο.

Δεν έχω παίξει ακόμα ως αριστερό μπακ, αλλά την προηγούμενη σεζόν έπαιζα συνέχεια εκεί. Εδώ αγωνίζομαι ως αριστερό στόπερ, αλλά σίγουρα μέσα στη χρονιά θα παίξω και αριστερό μπακ».
 
 www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου