ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Δεν θα το αφήσει έτσι!

Δεν θα το αφήσει έτσι!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να περάσει έτσι η υποκρισία των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των "ερυθρολεύκων"
Μπορεί γενικότερα στα γήπεδα να είναι στην αγαπημένη τους δεύτερη θέση, όμως στην δημιουργία εντυπώσεων με γενικότητες και αοριστολογίες είναι πρώτοι στον Παναθηναϊκό.
Ο αποκλεισμός του "ευρωπαίου" από τους ξυλοκόπους της Οντένσε σκόρπισε τρόμο στους διοικούντες (;) τον Παναθηναϊκό, που παρατηρούν τους οπαδούς τους να αγριεύουν επικίνδυνα αφού βλέπουν τον Ολυμπιακό να απογειώνεται και η ομάδα τους να έχει κολλήσει στον βούρκο. Επόμενο ήταν να ψάξουν κάτι άλλο για να αποπροσανατολίσουν για ακόμα μία φορά του "πράσινους" φιλάθλους. Και κατέφυγαν στον γνωστό... Τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ανεπίσημα πάντα τις γνωστές γραφικότητες.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε έξαλλος με αυτά και με δήλωσή του "έτριξε τα δόντια" στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ζητώντας τη διάψευση των διαρροών. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε την ουρά στα σκέλια και πραγματοποίησε την επιθυμία του προέδρου του Ολυμπιακού, ωστόσο σε ανεπίσημη μορφή.

Το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη λέει πως ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ομάδας δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την νέα υποκρισία του Παναθηναϊκού, καθώς κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι με τις ανυπόστατες λασπολογίες προς το πρόσωπό του και προς τον Ολυμπιακό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

"Στις επίσημες τοποθετήσεις απαντούν επίσημα. Η δεύτερη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού είναι για γέλια, καθώς παίρνουν πίσω αυτά που λένε χωρίς να το παραδέχονται. Η συνέχεια θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας".

Με αυτά τα τερτίπια, στον Παναθηναϊκό το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται ρεζίλι, καθώς ούτε ο πρόεδρός της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας, ούτε κανένας δεν έδωσε συνέχεια με κάποια τοποθέτηση στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ (και πώς να το κάνουν, αφού δεν υπάρχει συνέχεια), παρά μόνο άρχισαν για ακόμα μία φορά τις αερολογίες, μόλις ολοκληρώθηκε, μέσω των φίλα προσκείμενων στην "πράσινη" ΠΑΕ, Μέσων.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου