ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

«Αξίζαμε αυτή τη νίκη»

«Αξίζαμε αυτή τη νίκη»

milan

6 Αυγούστου, 2011

Γεμάτος χαρά και ικανοποίηση από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στην Ίντερ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλκέγκρι.

Η συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι και το να ξεκινάς την σεζόν με ένα ντέρμπι δεν είναι αύκολο πράγμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, κυρίως λόγω της Ιντερ, η οποία δεν μας επέτρεψε να κρατήσουμε τη μπάλα. Μετά το γκολ του Σνάιντερ βελτιωθήκαμε και είχαμε δοκάρι, σκοράραμε δύο φορές και δεν τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Νομίζω ότι τελικά αξίζαμε αυτή τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την πίεση και παίξαμε με περισσότερο πάθος. Αυτή είναι η φιλοσοφία ποδοσφαίρου που θέλω να δω στην Μίλαν.

Ηταν ένας τίτλος που κρινόταν σε ένα ματς, ενώ η Serie A απαιτεί μεγαλύτερη σταθερότητα. Εχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε έχοντας τη σωστή συμπεριφορά στο γήπεδο».

«Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου। Υπάρχει ένας μήνας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όμως πιστεύω ότι όλοι θα μείνουν. Η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο, χαρακτήρα και μπορεί να τα πάει καλά και αυτή τη σεζόν».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου