ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Άρης – AL Hilal 2-3 (video)

Φιλικό: Άρης – AL Hilal 2-3 (video)


aris filiko al hilal zeefeld proetoimasia 2 3 2011 super league tsiolis ellada video sportenaΜε ήττα έκλεισε την προετοιμασία του στο Ζέεφελντ ο Άρης. Οι κίτρινοι μετά το Παραλίμνι έχασαν με 3-2 από την Al Hilal, ωστόσο έδειξαν διάθεση είχαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, ενώ στάθηκαν άτυχοι αφού σημάδεψαν το δοκάρι τρεις φορές. Βέβαια οι κίτρινοι προβλημάτισαν στην άμυνα και έδειξαν πως η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού είναι επιτακτική ανάγκη.



Αρχικά ο Καπετάνος στο 10’ με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Al Hilal. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, μετά από κόρνερ για τους Άραβες, ο Βελλίδης έκανε λάθος έξοδο και Diou με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Al Hilal.
Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Καπετάνος έκανε την σέντρα, με τον Λαζαρίδη να δίνει πάσα με το κεφάλι στον Cesarec ο οποίος με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε για τους «κίτρινους».
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τσιώλη μπήκε πολύ δυνατά και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Cesarec και Michel. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 63’ ο Portilla έκανε την σέντρα με τον Neto να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Faty να πετύχει το δοκάρι με δυνατή κεφαλιά. Στην εξέλιξη της φάσης η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βγήκε στην αντεπίθεση και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Yasser Al-Qahtani  με τον Σηφάκη να αποκρούει και τον ίδιο παίκτη στην επαναφορά να κάνει το 2-1. Στο 78΄ο Shafi εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χώρο που βρήκε μπροστά του και μετά από εκπληκτική ενέργεια που ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1 για την Al Hilal. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Soltani στο 83’ όταν ο Αλγερινός επιθετικός με κοντινή προβολή σημείωσε το τέταρτό του τέρμα στις φιλικές αναμετρήσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου