ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

«Να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει»


«Να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει»

 05.08.201
Ο Απόστολος Παπουτσάκης, που θα είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, μίλησε για την... επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, για το νέο πρωτάθλημα, αλλά και για τους στόχους του Εργοτέλη.
«Να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει»
«Ο πήχης ανεβαίνει. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Κάθε χρόνο και καλύτεροι. Έχουμε βάλει στέρεες βάσεις και θέλουμε να πάμε για πεντάδα», ανέφερε αρχικά για τον Εργοτέλη αμέσως μετά την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ.
Για το νέο πρωτάθλημα είπε: «Εύχομαι ένα ανταγωνιστικό και ήρεμο πρωτάθλημα. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας. Η πολιτεία, οι ομάδες, οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι ώστε να απολαύσουμε το άθλημα που φέρνει χαρά και δεν πρέπει να την κόψουμε από τα χείλη των Ελλήνων» και πρόσθεσε πως: «Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι αυτό που βλέπει με τα μάτια του, αυτό είναι και όχι κάτι άλλο που έχει γίνει πιο μπροστά. Αν το πετύχουμε, ο κόσμος θα γυρίσει στα γήπεδα».
Για την επιλογή του να διεκδικήσει την προεδρία στη Super League σχολίασε: «Θα ανακατευτώ στη Super League και με τη βοήθεια όλων να φέρουμε το ποδόσφαιρο στη θέση όπου ανήκει και όχι εκεί που βρίσκεται τώρα».
Τέλος, για το γεγονός πως η Κρήτη έχει δύο ομάδες, απάντησε: «Είναι μεγάλη χαρά. Κάθε εβδομάδα ο κόσμος θα βλέπει έναν αγώνα στην πόλη του. Η Κρήτη το αξίζει αυτό, είναι ποδοσφαιρομάνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου