ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2 επί του Εργοτέλη το Σάββατο (24/9), για την 4η αγωνιστική της Super League. Πολύ καλή η παρουσία των Ορμπάιθ, Μαρκάνο και εξαιρετικός ο Μιραλάς των πρώτων 45 λεπτών της αναμέτρησης.
Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από το Παγκρήτιο, επικρατώντας του Εργοτέλη με σκορ 3-2, το Σάββατο (24/9), για την 4η αγωνιστική της Super League. Πολύ καλή η παρουσία των Ορμπάιθ, Μαρκάνο και εξαιρετικός ο Μιραλάς των πρώτων 45 λεπτών της αναμέτρησης.

Κοστάνσο: Δέχτηκε δύο γκολ, χωρίς να έχει ουσιαστική ευθύνη σε κανένα. Δεν υπέπεσε σε λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα και ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε να επέμβει.


Τοροσίδης: Βελτιωμένος, σε σχέση με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κόντρα στον Εργοτέλη. Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, με τις μεταβιβάσεις του να εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο. Ακόμη δεν θυμίζει τον παλιό καλό Τοροσίδη.

Αβραάμ: Με εξαίρεση το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους επιθετικούς του Εργοτέλη στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του, ειδικότερα με την μπάλα στο χόρτο, συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Μαρκάνο.

Μαρκάνο: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ισπανός στόπερ έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μια αρκετά αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας, πίσω από τους Αβραάμ - Μέλμπεργκ. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, θετικότατος με τη μπάλα στα πόδια, προωθούσε σωστά τη μπάλα στους μέσους της ομάδας του. Πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού με ωραίο πλασέ πάνω στην κίνηση. Από τους κορυφαίους των Πειραιωτών στην αναμέτρηση.

Χολέμπας: Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τον Κουτσιανικούλη στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, όταν και έχασε σε 2-3 φάσεις τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αμυντικά, ενώ κατάφερε να δώσει και επιθετικά στηρίγματα σε Μιραλάς και Τζεμπούρ που εναλλάσσονταν στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο δεύτερο γκολ του Εργοτέλη έχασε τον Γιοβάνοβιτς. Μέτρια βραδιά για τον Χολέμπας.

Μοδέστο: Ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του μετά το 20' και ως το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είχε πιο σταθερή παρουσία, κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες από τους αντίπαλους χαφ. Ικανοποιητική εμφάνιση από τον Κορσικανό.

Ορμπάιθ: Ήταν ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μεταφέροντας εξαιρετικά τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Είχε, όπως και με την Ξάνθη, 1-2 στιγμές ελλιπούς συγκέντρωσης που ευτυχώς δεν στοίχισαν. Στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα στάθηκε εξίσου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Του λείπει η ταχύτητα αλλά γνωρίζει άριστα τα μυστικά της θέσης του κεντρικού χαφ. Καλή εμφάνιση για τον Βάσκο μέσο.

Αμπντούν: Πιο ουσιαστικός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στα οποία χρησιμοποιήθηκε, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είχε ορισμένα πολύ καλά διαστήματα απόδοσης κόντρα στον Εργοτέλη και κάποια άλλα που χανόταν. Από δική του εξαιρετική κάθετη πάσα προήλθε το γκολ του Μιραλάς στο 4'. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ιμπαγάσα στο 61'.
 
Μιραλάς: Ακολούθησε πολύ σωστά την προσπάθεια του Τζεμπούρ στο 4ο λεπτό, πήρε το ριμπάουντ από του σουτ του Αλγερινού στο δοκάρι και σκόραρε. Κέρδισε το πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στον Φουστέρ να διπλασιάσει τα τέρματα του Ολυμπιακού. Καταπληκτική η παρουσία του Βέλγου επιθετικού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, όταν και ταλαιπωρούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα. Στην επανάληψη η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα και δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός προς την εστία των Κρητικών. Αντικαταστάθηκε στο 87' από τον Μέλμπεργκ.

Φουστέρ: Έτρεξε, πρέσαρε, έφαγε το ξύλο του από τους αμυντικούς του Εργοτέλη, σκόραρε με ακόμη μια άψογη εκτέλεση πέναλτι αλλά και πάλι δεν ικανοποίησε με την απόδοση του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Ουσιαστικά δεν συμμετείχε στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και μοιάζει εκτός ρυθμού στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ίσως αυτό το γκολ τον βοηθήσει ψυχολογικά.

Τζεμπούρ: Κινούνταν διαρκώς και προκαλούσε ανακατωσούρα στην αντίπαλη άμυνα. Μπορεί να μην βρήκε δίχτυα αλλά η εμφάνιση του ήταν θετική. Από το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ξάνθη και μετά, δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Πότε από την κορυφή της επίθεσης και πότε ξεκινώντας από αριστερά, δημιουργούσε καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει η ομάδα του. Καλή η παρουσία του "Τρομοκράτη' το ματς.

Ιμπαγάσα: Ο Βαλβέρδε τον κράτησε στον πάγκο, φοβούμενος τον άθλιο αγωνιστικό χώρο στο Παγκρήτιο, αφού ακολουθεί και η αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Πέρασε στο παιχνίδι στο 61', την ώρα που ο Εργοτέλης είχε μειώσει και πίεζε για την ισοφάριση. Κατάφερε να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του, δίνοντας διαφορετικό τέμπο στη μεσαία γραμμή και βοήθησε στην τελική επικράτηση της ομάδας του.

Χαβίτο: Μπήκε στη θέση του Φουστέρ στο 73', έδωσε αμυντικά στηρίγματα στον Τοροσίδη αλλά σε μια αντεπίθεση δεν μπόρεσε να δώσει σωστά την μπάλα στο Τζεμπούρ σε φάση μισό - γκολ.

Μέλμπεργκ: Ο Σουηδός έμεινε στον πάγκο για να ξεκουραστεί ενόψει Άρσεναλ και μπήκε στην θέση του Μιραλάς στο 87'.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου