ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλωσεις Βαλβέρδε,Παπαδόπουλου,Μαρκάνο




 Δηλωσεις Βαλβέρδε,Παπαδόπουλου,Μαρκάνο

 «Αρκετά ευχαριστημένος από το α' μέρος»

24/9/2011 
ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το νικηφόρο για τον Ολυμπιακό αγώνα με τον Εργοτέλη, τόνισε πως το σημαντικό είναι το '»τρίποντο»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών
«Αγχωθήκαμε είναι αλήθεια στο τέλος αφού δεν εκμεταλλευθήκαμε το πλεονέκτημα του 2-0 με ένα κακό ξεκίνημα μετά την ανάπαυλα.
Επιπλέον, στο 3-1 κάναμε κάποια λάθη στρατηγικής και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει και να ξαναελπίζει. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε όμως ένα πολύ άσχημο 10άλεπτο στο β'. Κλειστήκαμε στην περιοχή μας, δεν ανοιχθήκαμε καθόλου, μείωσε ο Εργοτέλης σε 1-2 και πήρε άλλο χαρακτήρα το ματς.
Η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου είναι κοντά στα στάνταρ μας. Όμως δεν είμαστε ακόμα αυτοί που μπορούμε και σε αυτή τη χρονική περίοδο σημασία έχουν πρώτα οι βαθμοί της νίκης και μετέπειτα το θέαμα. θα έρθει και η καλή απόδοση»

 «O χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Την αισιοδοξία του οτι την Τετάρτη μπορούν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, εξέφρασε ο Αβράμμ Παπαδόπουλος
Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης,  υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν διαρκή βελτίωση και πως τέτοιες νίκες σαν τη σημερινή δίνυν το πρωτάθλημα
Συγκεκριμένα δήλωσε ο Παπαδόπουλος:«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, μια σημαντική νίκη. Παρ΄ όλα αυτά πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»
«Τέτοια παιχνίδια δίνουν το πρωτάθλημα, ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας».
ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓια τα εκτός έδρας παιχνίδια, τόνισε: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βελτιωνόμαστε και ατομικά και σαν ομάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει και να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τα εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολα, στα εντός τα καταφέρνουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και στα εκτός»
Για το αν υπάρχει βάθος στην ομάδα, υπογράμμισε: «Η ομάδα έχει δείξει πως έχει τρομερά αποθέματα, παίκτες με τρομερή προσωπικότητα που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά , έχουμε την ποιότητα και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όποιο παιχνίδι τους ζητηθεί. Υπάρχει βάθος»
Για τον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ,  κατέληξε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι. Θεωρώ τώρα πως η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

 «Κάναμε καλό α' ημίχρονο σε ένα δύσκολο γήπεδο»

Ο σκόρερ του 3ου γκολ του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, τόνισε ότι η ομάδα έκανε ένα καλό α' μέρος, ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που πέτυχε το πρώτο του τέρμα! ΜΑΡΚΑΝΟ«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς. Καταφέραμε να βάλουμε δύο όμορφα γκολ και έτσι πήραμε τη νίκη. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο σε ένα δύσκολο γήπεδο. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε λίγο και όταν χαλαρώνεις σε αγώνα πρωταθλήματος, πολλές φορές το πληρώνεις. Για μένα είναι μεγάλη χαρά το πρώτο μου γκολ.
Είχα και άλλη ευκαιρία, όμως δεν τα είχα καταφέρει. Αναφορικά με τον αγώνα με την Άρσεναλ έχουμε δυνάμεις. Έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλά».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου