ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αστυνομική έρευνα για τα συνθήματα

Αστυνομική έρευνα για τα συνθήματα

22/9/11

Το μίσος ανάμεσα στους φιλάθλους της Λιντς και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέφυγε και πήρε διαστάσεις που κινητοποίησε και την αστυνομία πλέον. Τα συνθήματα που αντάλλαξαν στο μεταξύ τους αγώνα στο Κάρλινγκ Καπ οι οπαδοί για τα θύματα των δύο ομάδων στο παρελθόν, θα επιφέρουν συλλήψεις.

Την αρχή είχαν κάνει οι οργανωμένοι της Λιντς πριν από καιρό με συνθήματα κατά της τραγωδίας του Μονάχου και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ απάντησαν με πανό για τους δύο φίλους της Λιντς που σκοτώθηκαν σε επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου φιλάθλων στην Αγγλία, πήρε αρχικά το λόγο: «Ξεπέρασαν κάθε όριο. Είναι απαράδεκτο οι οπαδοί να πανηγυρίζουν για τον χαμό κάποιων. Συνθήματα, πανό και τραγούδια είναι όλα κατακριτέα. Είναι ντροπή και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των οπαδών συμφωνεί».

Στη συνέχεια μίλησε και ο πρόεδρος φιλάθλων της Λιντς: «Δεν υπάρχει χώρος για τέτοια άτομα στις τάξεις των φιλάθλων. Οι μισοί να πανηγυρίζουν για την τραγωδία του Μονάχου και οι υπόλοιποι για την Κωνσταντινούπολη. Άνθρωποι υπέφεραν εκεί και δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα».

Τέλος η αστυνομία ανακοίνωση την έναρξη έρευνας για την υπόθεση που δεν θα την αφήσουν να πάρει περαιτέρω διαστάσεις με τα βίντεο του αγώνα να έχουν πάρει φωτιά και τις ανακρίσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου