ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Θρύλου

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Θρύλου

24/9/2011 
Η ομαδάρα μας είναι πρώτη και στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού. Έχοντας υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ο Ολυμπιακός συνέχισε και στην Κρήτη το φιλανθρωπικό του έργο απέναντι σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το ίδρυμα «Δικαίωμα στη Ζωή», είναι ενταγμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με παράλληλη εγγραφή στο ειδικό μητρώο Εθελοντικών, μη κυβερνητικών οργανώσεων και βοηθάει ανθρώπους με αναπηρία.

Σήμερα το πρωί, οι κ.κ  Μώραλης,  Κοβάσεβιτς,  Μητρόπουλος,  Παύλου και Κοκολάκης  βρέθηκαν στο ίδρυμα αυτό, όπου και παρέδωσαν μέσω επιταγής, το ποσό των 5.000 ευρώ ενώ μοίρασαν και αναμνηστικα δώρα του Ολυμπιακού στα παιδιά που στηρίζονται απο το εν λόγω ίδρυμα.

Όλοι οι παραπάνω, κατόπιν τούτου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή ακαδημιών του Θρύλου, Γιώργο Αμανατίδη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και συνομίλησαν με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τα «πιτσιρίκια»  του Ολυμπιακού, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη και την πρόοδo των παιδιών.
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου