ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τζέραρντ: «Ήταν… εφιάλτης»!

Τζέραρντ: «Ήταν… εφιάλτης»!

22/9/2011
Τζέραρντ: «Ήταν… εφιάλτης»! Η ώρα της επανεμφάνισης για τον αρχηγό της Λίβερπουλ
Ούτε να… σκέφτεται τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για περισσότερους από πέντε μήνες, δεν θέλει ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο μέσος της Λίβερπουλ… μύρισε και πάλι χορτάρι, στη χθεσινή νίκη-πρόκριση των «κόκκινων» επί της Μπράιτον στο Λιγκ Καπ, τονίζοντας μετά το τέλος του ματς: «Είναι πανέμορφο το συναίσθημα που επέστρεψα και έπαιξα και πάλι με τα παιδιά. Ήμουν αρκετό καιρό εκτός και είναι φανταστικό να είμαι ξανά εκεί έξω με αυτή τη φανέλα. Και είμαι χαρούμενος που γύρισα και νικήσαμε. Ήταν ένας εφιάλτης οι τελευταίοι μήνες»!

Στη συνέχεια είπε: «Δεν αντέχω να είμαι τραυματίας και να κάθομαι και να βλέπω παιχνίδια στην τηλεόραση. Ήταν πολύ σκληρό. Η τελευταία περίοδος ήταν πολύ δύσκολη».

Όσο για το ματς με την Μπράιτον, δήλωσε: «Νομίζω ότι ήμασταν φανταστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να έχουμε… καθαρίσει το παιχνίδι από τότε, να έχουμε πετύχει τρία ή και τέσσερα γκολ. Αλλά, όπως ξέρετε, σε αυτά τα ματς υπάρχει ένα διάστημα όπου οι αντίπαλοι θα σε πιέσουν και στην προκειμένη περίπτωση αυτό οφείλεται στον Γκουστάβο Πογιέτ. Έχει μία εξαιρετική ομάδα».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου