ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μιραλάς: «Έχω την εντύπωση ότι με έχουν ξεχάσει…»

Μιραλάς: «Έχω την εντύπωση ότι με έχουν ξεχάσει…»

23/9/2011 
 
Νέες δηλώσεις του Μιραλάς στο Βέλγιο για την μή κλήση του στην Εθνική της χώρας του.
ΜΙΡΑΛΑΣ«Όταν δεν έπαιζα στη Σεντ Ετιέν, ήμουν πάντα στις κλήσεις. Τώρα γίνεται το αντίθετο. Παίζω εδώ, αλλά δεν με καλούν. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά νομίζω ότι αξίζω μια ευκαιρία. Είναι αλήθεια ότι έχω την εντύπωση ότι με έχουν ξεχάσει και αυτό δεν έχει να κάνει με το πρωτάθλημα που αγωνίζομαι» δήλωσε ο Βέλγος επιθετικός στο DH les Sports, προσθέτοντας: «Όπως ο Ναϊνγκόλαν για παράδειγμα, που παίζει στην Κάλιαρι. Μίλησα με έναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά ιταλικό πρωτάθλημα. Εκεί όλοι μιλάνε γι' αυτόν. Μάλλον πρόκειται για φαινόμενο και όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν καλείται».
Στη συνέχεια, εξήγησε: «Είμαι στενοχωρημένος γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ανυπομονώ να ξαναπαίξω με τη φανέλα της. Ελπίζω να κληθώ τις επόμενες φορές. Δεν έχω την “ταμπέλα” του μεγάλου σκόρερ, αλλά αν σε ένα παιχνίδι έχω μία-δύο ευκαιρίες, θα κάνω γκολ τουλάχιστον τη μία. Αλλά είναι αλήθεια ότι η εθνική ομάδα δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν επιθετικό. Δεν έχεις αρκετό χρόνο και με το που μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να σκοράρεις».
Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Θέλω να γίνω η πρώτη επιλογή, όπως και ο Ρομέλου (Λουκάκου). Θα πρέπει να δώσει και σ' αυτόν χρόνο συμμετοχής. Όταν κάποιος κληθεί, πάει να πει ότι είναι σειρά του να σκοράρει. Δείτε τη Γαλλία. Έχουν τόσους καλούς επιθετικούς, αλλά από τη στιγμή που ο Μπενζεμά σκοράρει συνεχώς, οι άλλοι δεν παίζουν».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου