ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Καραγεωργίου: «Μπήκαμε φοβισμένοι»

Καραγεωργίου: «Μπήκαμε φοβισμένοι»

24/9/2011
Την παραδοχή ότι οι παίχτες του μπήκαν στο γήπεδο φοβισμένοι , εξέφρασε ο Νίκος Κραγεωργίου ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥΣύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Εργοτέλη,Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου,το σημερινό αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός οτι οι ποδοσφαιριστές του δεν πήραν πρωτοβουλία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

'Mπήκαμε λίγο φοβισμένα στο παιχνίδι, χωρίς να θέλουμε να πάρουμε την πρωτοβουλία. Το γεγονός αυτό μας στοίχισε πολύ, καθώς μείναμε πίσω στο σκορ με 2-0. Τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά στο δεύτερο μέρος, αφού δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες μεταφέροντας πίεση στον Ολυμπιακό. Μειώσαμε και εκεί που πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, δεχθήκαμε το 3-1 και το έργο μας δυσκόλεψε πολύ. Πετύχαμε, πάντως, δεύτερο γκολ και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν, η οποία όμως δεν έφτασε».
«Για να μπει ένα γκολ, θα πρέπει να γίνουν λάθη, είτε τακτικά, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Στη φάση του πρώτου τέρματος του Ολυμπιακού, το λάθος έγινε κυρίως από τους μέσους που δεν σταμάτησαν την πάσα του Φουστέρ. Ημασταν βέβαια και άτυχοι, καθώς μετά το δοκάρι του Τζιμπούρ, η μπάλα πήγε σε πόδια αντιπάλου. Στο τρίτο γκολ, το λάθος το έκανε ο Πίρσμαν που δεν έδιωξε μακριά τη μπάλα. Αυτά όμως συμβαίνουν. Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Αλλωστε, η αμυντική λειτουργία αφορά όλη την ομάδα»
Κλείνοντας ,εξέφρασε το παράπονό του το οποίο δεν είναι άλλο από την κακή φετινή συνήθεια του Εργοτέλη να μένει πίσω στο σκορ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.
«Είναι θέμα αυτό και για μένα. Γιατί θα πρέπει να μείνουμε πίσω στο σκορ αφού έχουμε σχεδιάσει σωστά το ματς; Δείχνουμε διστακτικότητα στις αρχές κάθε αγώνα και αυτές τις στιμές τις εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό γιατί δυσκολεύει τις προσπάθειές μας. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά και θα βρούμε λύση».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου