ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβαίνει ο Χάουαρντ

Την καλύτερη του εμφάνιση στα φιλικά με τον Ολυμπιακό έκανε ο Ματ Χάουαρντ, καθώς έβαλε 9 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ, έχοντας βαθμολογία 20 στο σύστημα αξιολόγησης.


Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας μαζέψει 13 ριμπάουντ, σημειώνοντας 9 πόντους και κάνοντας 3 κλεψίματα, με το σύστημα αξιολόγησης του αγώνα να τον βαθμολογεί με 20! Ο Ματ Χάουαρντ ήταν εξαιρετικός τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, καθώς και αξιοποίησε στο σκορ τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, ενώ ανασταλτικά έβγαλε ενέργεια, διάθεση και πάθος, κάνοντας δύσκολη την ζωή των αντιπάλων του, όντας μαχητικός και κυρίαρχος μέσα στην ρακέτα.

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για παίκτη συνόλου, ο οποίος βάζει πάνω από τον εαυτό του την ομάδα και αυτό φάνηκε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Σιγά-σιγά δείχνει να εξοικειώνεται όλο και περισσότερο, αφομοιώνει τα συστήματα, βελτιώνεται και ξεκινάει να βρίσκει ορισμένους αυτοματισμούς με τους συμπαίκτες του στο παρκέ.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ικανοποιήθηκαν από την απόδοση του Ματ Χάουαρντ, του έδωσαν συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε και ευχή όλων είναι να συνεχίσει έτσι και στις επόμενες αναμετρήσεις।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου