ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Χλωμοί «κανονιέρηδες»

Χλωμοί «κανονιέρηδες»

24/9/2011

Το σύνδρομο απώλειας των αστέρων της θα αντιμετωπίσει και φέτος το καλοκαίρι η Άρσεναλ με τον Αρσέν Βενγκέρ να προσπαθεί να πείσει τους άσους του να ανανεώσουν, αλλά να ομολογεί ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος. Πέντε αστέρια κινδυνεύουν να σβήσουν στον ουρανό του «Έμιρεϊτς».

Επί μήνες οι «κανονιέρηδες» βρίσκονταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε ένα παιχνίδι πόκερ με τους Γκαέλ Κλισί και Σαμίρ Νασρί. Οι κινήσεις αργές και αποφασιστικές με τον Βενγκέρ να φεύγει και τις δύο φορές με σκυμμένο το κεφάλι στο τέλος. Ο Αλσατός τεχνικός είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να αποκτά του δύο παίκτες και να προσθέτει επιπλέον φως στον έναστρο ουρανό του «Etihad». Πέρα από αυτό υπήρξε άλλη μία παράπλευρη απώλεια, του Σεσκ Φάμπρεγας, η οποία όμως διαφέρει αφού δεν συγκαταλεγόταν στο παιχνίδι των ανανεώσεων.

Με το μηδέν στα δύο στην πλάτη του ο Βενγκέρ ετοιμάζεται για τη νέα παρτίδα φέτος αποφασισμένος όσο ποτέ, αλλά έχοντας επίγνωση του δύσκολου εγχειρήματος. Τώρα μάλιστα έχει να κάνει με πέντε παίκτες. Στόχος το 5/5, αλλά στόχος που ξέρει ότι δύσκολα θα επιτευχθεί.

Πέντε είναι τα συμβόλαια παικτών που απασχολούν άμεσα τους Λονδρέζους ώστε να μη χαθούν και άλλοι παίκτες αναγκαστικά όπως οι Νασρί και Κλισί, λόγω λήξης συμβολαίου. Ο αστερισμός της πεντάδας έχει να κάνει με τους Φαν Πέρσι, Αρσάβιν, Γουόλκοτ, Βερμάελεν και Σονγκ και το παιχνίδι έχει ξεκινήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

«Η διαδικασία ανανεώσεων έχει ξεκινήσει. Θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε όλους, αλλά στις δύο τελευταίες περιπτώσεις δεν τα καταφέραμε (Νασρί, Κλισί). Οι οικονομικές διαφορές είναι μεγάλες για αυτό και δεν μπορώ να πω ότι αν φτάσουμε στο μέγιστο των οικονομικών δυνατοτήτων μας θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε. Θα κάνουμε πάντως ό,τι μπορούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ την ώρα που κόβει τα χαρτιά και ετοιμάζεται για την κίνησή του.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου