ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μπήκε ο Ποτουρίδης

Μπήκε ο Ποτουρίδης

22/9/2011
Ακόμη καλύτερα αισθάνονταν σήμερα οι Φέισα, Μανιάτης και Φετφατζίδης ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς τους και μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή. Ακόμη μια μέρα ατομικό για τον Γέστ σε αντίθεση με τον Γιάννη Ποτουρίδη που ξεπέρασε το πρόβλημά του και προπονήθηκε κανονικά.

Βέβαια κανείς από τους προαναφερθέντες δεν υπολογίζεται για το σαββατιάτικο ματς του Θρύλου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Βαλβέρδε έχει αποδείξει ότι αν ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι 1000% έτοιμος δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του, ειδικά όταν μιλάμε για εκτός έδρας αναμέτρηση. Έτσι οι τρεις Ελληνες, ο Σέρβος και ο Ισπανός αναμένεται να τεθούν εκτός αποστολής την οποία θ' ανακοινώσει την Παρασκευή (23/09) ο Ισπανός μετά την τελευταία, πρωϊνή, προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: «Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα στις 19:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (24/9, 19:30) με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SuperLeague.

Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας εντάχθηκε ο Ποτουρίδης, ενώ οι Φέισα, Μανιάτης και Φετφατζίδης, των οποίων η κατάσταση έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Ο Γέστε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 09:00 και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο».
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου