ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μπλεγμένος και ο κ. πρέσβης…

Μπλεγμένος και ο κ. πρέσβης…

23/9/2011 
Στο ιταλικό σκάνδαλο με τους 150 αγώνες «παράνομου» στοιχηματισμού, το οποίο περιλαμβάνει και ευρωπαϊκούς αγώνες, υπάρχουν και δύο ελληνικές ομάδες… Παναθηναϊκός και Πανιώνιος.
ΠΑΟΠιο συγκεκριμένα ανάμεσα σε αυτά τα ματς υπάρχει εμπλοκή και δύο ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Νάπολι με τον Πανιώνιο για το Ιντερτότο στις 27 Ιουλίου του 2008 που έληξε με νίκη των Ιταλών με 1-0, είναι ένα από αυτά, ενώ για ακόμα μία φορά η αναμέτρηση της Ντιναμό Τιφλίδας με ελληνική ομάδα είναι ύποπτη.
Ο λόγος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τους γεωργιανούς τρεις ημέρες αργότερα για τα προκριματικά του Champions League, όπου ο Παναθηναϊκό επικράτησε με 3-0.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, από τους 150 αγώνες που μπήκαν στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας της Νάπολης, η πλειονότητα είναι συναντήσεις σε χαμηλότερες επαγγελματικές κατηγορίες, όμως υπάρχουν και μερικές για την κορυφαία κατηγορία (Serie A), για τις οποίες παρατηρήθηκαν περίεργα ποσά στοιχηματισμού.
Στο πλαίσιο της έρευνας που είναι υπό εξέλιξη έχει ήδη γίνει σύλληψη δύο υψηλόβαθμων στελεχών της ιταλικής Intralot, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις καθώς η έρευνα συνεχίζεται.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου