ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο αγιασμός της ακαδημίας του ΘΡΥΛΟΥ στο Ρέθυμνο

Ο αγιασμός της ακαδημίας του ΘΡΥΛΟΥ στο Ρέθυμνο

24/9/2011 
Ο αγιασμός ετελέσθη στις εγκαταστάσεις του Rethymno Soccer Club για τη νεοσύστατη ακαδημία του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο. Το παρόν έδωσαν ο υπεύθυνος ακαδημιών της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιώργος Αμανατίδης, ο κ. Δημήτρη Καλογεράκης οι προπονητές κ.κ. Βάσσαλος, και Σταράκης καθώς και οι γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών που ευελπιστούν να μάθουν τα μυστικά της ασπρόμαυρης στρογγυλής θεάς.
3_4Άμεσα, τα 20 παιδιά που αποτελούν και τις πρώτες εγγραφές, επιδόθηκαν σε κάποιες ασκήσεις μέσα από την προπόνηση που διεξήχθη υπό βροχή και με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Γιώργο Αμανατίδη, να μιλάει με τους εκπροσώπους του Τύπου.
Παράλληλα, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Θρύλου, προσπάθησε να ανα(δείξει) τη μεγάλη εικόνα του Ολυμπιακού μιλώντας με τους παριστάμενους γονείς προτρέποντάς τους μάλιστα να ωθήσουν τα παιδία στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο και δη στις ακαδημίες των «ερυθρολεύκων» που δικτυώνονται σε άλλα 35 μέρη ανά την Ελλάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αμανατίδη:

«Θα δείτε πράγματα για τα παιδιά σας που καμιά άλλη ομάδα δεν μπορεί να σας τα προσφέρει και που δεν μπορείτε να τα καταλάβετε τώρα. Δόξα τω Θεώ, υπηρετώ την ομάδα που αγαπώ και μπορώ να πω ότι, έχοντας ταξιδέψει σ’ όλη την Ελλάδα, αυτός ο σύλλογος, δίνει τα φώτα του στη νεολαία.
Πολύ σύντομα, θα δούμε τα παιδιά σας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Μαζί με τις ακαδημίες του Ρεθύμνου, στο γήπεδο θα βρίσκονται κι αυτές της Κέρκυρας και δεν αποκλείεται, αν όχι εκείνη την ημέρα, ίσως μια άλλη, τα δικά σας παιδιά να είναι αυτά που θα συνοδεύουν τα ινδάλματά τους, τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στον αγωνιστικό χώρο.
Θέλω να ξέρετε ότι θα υπάρξουν εκ νέου συγκεντρώσεις μεταξύ μας, ενώ μέσα από τα διάφορα καμπ που δημιουργούμε (στις επόμενες ημέρες), θα συγκεντρώσουμε όλες τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κρήτης και θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση από τα ταλέντα μας.
Ο Δημήτρης (σ.σ. Καλογεράκης) θα μας επισκεφθεί στις εγκαταστάσεις μας στου Ρέντη για να του δώσουμε το ακριβές πλάνο με το οποίο θα λειτουργήσει η ακαδημία και στο Ρέθυμνο».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου