ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Primera Division TEΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (videos)

Espanyol – Getafe 1-0 (video)

23/9/2011
Η Espanyol επικράτησε 1-0 της Getafe σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στην Primera Division. Το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό, όταν ο Walter Pandiani, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή στο 77΄, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
H Espanyol πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και έχει πλέον έξι βαθμούς, ενώ η Getafe παρέμεινε στην προτελευταία θέση με έναν.


Σκόρερ: 90΄ Pandiani
Συνθέσεις
Espanyol: Alvarez, Galan, Amat, Hector Moreno, Didac, Marquez (77΄ Pandiani), Baena, Thievy (86΄ Fonte), Verdu, Sergio Garcia, Vazquez (59΄ Weiss)
Getafe: Moya, Valera, Lopo, Cata Diaz, Masilela (32΄ Miguel Torres), Casquero, Ruben Perez, Lacen, Abdel, Miku (81΄ Guiza), Pedro Rios (64΄ Diego Castro)
Το γκολ του Pandiani στο Espanyol – Getafe 1-0 (video)


szólj hozzá: Esp 1-0 Get

Betis – Zaragoza 4-3 (video)


Μεγάλο ματς έγινε στο Benito Villamarin ανάμεσα στην Betis και την Zaragoza για την 5η αγωνιστική στην Primera Division, με την πρώτη να επικρατεί με 4-3.
betis zaragoza 4 3 videoΤο σκορ άνοιξε ο Santa Cruz για τους γηπεδούχους στο 7΄. Στο 12΄ ο Salva Sevilla έκανε με πέναλτι το 2-0 στο 12΄. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Juarez στο 36΄. Η ομάδα από την Ανδαλουσία με δύο γρήγορα τέρματα στις αρχές του β΄ μέρους, με τον Extebarria από τα 11 βήματα στο 47΄ και τον Santa Cruz στο 49΄, έκανε το αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Οι παίκτες του Aguirre, όμως, αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια. Εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Barriaga στο 69΄ και με σκόρερ τον Juan Carlos στο 77΄ και το 79΄ μείωσαν σε 4-3, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο έως το τέλος του αγώνα.
Η Betis βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, στους 4 έμεινε η Zaragoza
Σκόρερ: 7΄, 49΄ Santa Cruz, 12΄ πεν.Sevilla, 47΄ πεν. Extebarria / 36΄ Juarez, 77΄, 79΄ Juan Carlos
Συνθέσεις
Betis: Casto, Chica, Amaya, Dorado, Nacho, Iriney, Benat, Salva Sevilla (46΄ Juanma), Jonathan Pereira (71΄ Goitia), Santa Cruz, Jefferson Montero (61΄ Sergio Rodriguez)
Zaragoza: Roberto, Juarez, Mateos, Da Silva, Abraham, Ponzio, Barrera (46΄ Juan Carlos), Micael (64΄ Zuculini), Luis Garcia, Lafita, Postiga



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου