ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μήτρογλου για Εθνική

Μήτρογλου για Εθνική

23/9/2011 
Στην συνέντευξη Τύπου για την προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους αγώνες με Κροατία και Γεωργία ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι ο Μήτρογλου βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σκέφτεται σοβαρά να τον καλέσει για τα προκριματικά του Euro 2012.
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Πορτογάλλου τεχνικού ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο υπό τη μορφή δανεισμού, αφού πάει αρκετά καλά.
Από εκεί και πέρα, στην προεπιλογή των ξένων βρίσκεται και ο Φάνης Γκέκας ο οποίος ζήτησε συγνώμη για το γεγονός πως είχε δηλώσει ότι δε θέλει να παίξει ξανά στην Εθνική, ενώ καινούργιο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο Διονύσης Χιώτης, καθώς πήρε τη θέση του Μιχάλη Σηφάκη ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Τα ονόματα των παικτών που έχει επιλέξει ο Σάντος από το εξωτερικό είναι τα εξής: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γκέκας, Σαμαράς, Πλιάτσικας, Κονέ, Τζιόλης, Πέτσος, Τζόρβας, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος.
Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΕΠΟ, αφού όπως είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, υπάρχει σκέψη να του γίνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου