ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Kobe vs Red-Span

Kobe vs Red-Span

22/9/2011

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονησία αναμένεται η άφιξη του μεγάλου αστέρα του NBA Kόμπι Μπράιαντ στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η Nike, η εταιρεία που οργάνωσε την επίσκεψη του Κόμπι στην Αθήνα, ξεκαθάρισε ότι στόχος της είναι «να εμπνευστούν από το ταλέντο του όλα τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ».

Η ουσία είναι ότι το πακέτο γίνεται περισσότερο ελκυστικό στην κορύφωση των εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του άσου των Λέικερς στην ελληνική πρωτεύουσα.

Κι αυτό γιατί ο Μπράιαντ θα... κοουτσάρει τη μία εκ των δύο ομάδων που θα λάβουν μέρος στον τελικό του τουρνουά «3 on 3» στο ΟΑΚΑ.  Την έτερη φιναλίστ θα την κοουτσάρει ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων μπασκετμπολιστών, ο αρχηγός του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης. Με λίγα λόγια; Κόμπι εναντίον «Kill Bill» στη... μάχη των πάγκων την ερχόμενη Τρίτη 27 του μήνα! Αν μη τι άλλο, θα έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα... μονομαχία!

Κατά τ' άλλα, η Nike ανακοίνωσε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο σούπερ σταρ των Λέικερς στην Αθήνα:

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα ο Κόμπι Μπράιαντ θα εγκαινιάσει το καινούργιο κατάστημα «House of Hoops by Foot Locker» στην Ερμού, τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Το «House of Hoops» είναι παγκόσμια ο πιο εξειδικευμένος προορισμός μπάσκετ για όλους όσοι αναζητούν κορυφαίο μπασκετικό εξοπλισμό Nike. Εξω από το κατάστημα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καρφωμάτων και ο σταρ των Λέικερς θα επιλέξει τον νικητή.

Το πρωί της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου ο Κόμπι Μπράιαντ θα συναντήσει τις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας που προκρίθηκαν από τα 3-on-3 «Take The Court» τουρνουά μπάσκετ της Nike. Οι ομάδες αυτές θα προπονηθούν υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών μπάσκετ και του ίδιου του σούπερ σταρ των Λέικερς, ενώ θα γνωρίσουν τα μυστικά του παιχνιδιού του και θα κερδίσουν χρήσιμες συμβουλές για την προπόνησή τους.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου