ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμος για Σιένα ο Σπανούλης

Ο Βαγγέλης Αγγέλου προφύλαξε τον Βασίλη Σπανούλη κόντρα στη Σάσαρι, αλλά ο Red-Bill αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο τουρνουά του Κάλιαρι, κόντρα στη Σιένα την Παρασκευή (23/9, 19:30).

Ο βοηθός προπονητή του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Σάσαρι δεν χρησιμοποίησε τον Βασίλη Σπανούλη (όπως αναμενόταν), θέλοντας να τον προφυλάξει ενόψει του τουρνουά στο Κάλιαρι, το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή (23/9) με την συμμετοχή επίσης των Σιένα, Παρτιζάν και Σάσαρι.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, συνεχίζει εν μέρει το ατομικό του πρόγραμμα και αυτό που περιμένει σαν "θηρίο" στο κλουβί, είναι το να πιάσει μπάλα στα χέρια του και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Αυτό αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή (23/9) το απόγευμα (19:30) στο τουρνουά "International Basketball Tournament City of Cagliari", στο οποίο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Σιένα.

Στο συγκεκριμένο ματς οι Πειραιώτες θα ψάξουν μία άτυπη ρεβάνς για τον πρόσφατο αποκλεισμό τους στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας από την ιταλική ομάδα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δείχνει να έχει πάρει απόφαση να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βασίλη Σπανούλη στο συγκεκριμένο φιλικό ματς και η ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο "7", λοιπόν, είναι έτοιμη ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, ο Red-Bill δεν θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της αποχής του από τα γήπεδα, αλλά σιγά-σιγά, από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα γίνεται καλύτερος, θα βελτιώνεται και θα βρίσκει ρυθμό ώστε να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ της απόδοσης του। Άλλωστε, θα πρόκειται για τον ξεκάθαρο ηγέτη του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου