ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Λατρεία για Θρύλο

Λατρεία για Θρύλο 

23/9/2011

Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζουν και αναπνέουν για τη στιγμή που η ομάδα θα φτάσει στην Κρήτη. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η φετινή σεζόν καθώς πλήθος ερυθρόλευκου κόσμου βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλέιου την Παρασκευή για να υποδεχθεί του πρωταθλητές εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Εργοτέλη.

Παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία και την αναμονή λόγω της καθυστερημένης αναχώρησης από το «Ελ. Βενιζέλος», περίπου 200 φίλοι του Θρύλου περίμεναν υπομονετικά να προσγειωθεί το αεροπλάνο της ομάδας στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Έτσι με το που έφτασε η αποστολή κατά τις 19:30 το απόγευμα, έγινε... χαμός με το σύνθημα «Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά» να δονεί την ατμόσφαιρα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι φωτογραφίες με τους παίκτες και τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ την μεγαλύτερη αποθέωση γνώρισε ο Μάρκο Πάντελιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού στο νησί έδωσαν από ένα λουλούδι σε κάθε παίκτη του Θρύλου!

Το ραντεβού δόθηκε στο Παγκρήτιο το Σάββατο, όπου ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών για μια ακόμα φορά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πολύ μεγάλη εξέδρα καθώς οπαδοί του απ' όλο το νησί θα βρεθούν στο γήπεδο. Υπολογίζεται ότι πάνω από 3.000 φίλοι του Θρύλου θα είναι όπως πάντα στο πλευρό της ομάδας.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου