ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ενημέρωση για τα ΑΜΕΑ

Ενημέρωση για τα ΑΜΕΑ

16/11/2011
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα ΑΜΕΑ και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους στο ντέρμπι μς τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και μετά από σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα μας την 17/10/2011, ενημερώνει για τα εξής:.
Για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" το Σάββατο 19/11/2011 και ώρα 19:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και μόνο όσοι χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο, θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργήσει την Πέμπτη 17/11/2011 από τις 10:00 έως την κάλυψη των θέσεων, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου