ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τι απαντα ο sportdog για Νικολακοπουλο...

 Τι απαντα ο sportdog για Νικολακοπουλο...

 17/11/2011

Ο sportdog έδωσε δανεικό τον Νικολακόπουλο στο gazzetta!!!

Μπορεί ο σκύλος να είναι λαγωνικό, αλλά υπάρχουν και κάτι ...γάτες που τον ξεπερνάνε σε αποκαλύψεις. Σαν τα γατιά που "ανακάλυψαν" πως ο Κώστας Νικολακόπουλος δουλεύει στον sportdog!
Ο sportdog έδωσε δανεικό τον Νικολακόπουλο στο gazzetta!!!
Αυτή την τρομερή "αποκάλυψη" διαφημίζει τις τελευταίες ώρες το "έγκυρο" olympiakos24! Το μόνο που ελπίζουμε μετά από αυτή τη "συγκλονιστική αποκάλυψη", είναι να μην έρθει να μας ζητήσει τους μισθούς του ο Κώστας Νικολακόπουλος, που τάχα έγραφε ανυπόγραφα στον sportdog για να παίξει "παιχνίδι στην πλάτη του Ολυμπιακού".
Κύριοι, πρέπει να παραδεχτούμε πως έχετε δίκιο. Είχαμε τον Κώστα Νικολακόπουλο στο ρόστερ μας και τον δώσαμε δανεικό για να "ψηθεί" σε μικρότερη ομάδα - δορυφόρο, το gazzeta.gr, λες και είναι ο Κάταϊ και ο Γκρμπιτς!
Πάντως, όντως έχετε ατράνταχτα στοιχεία. Ειδικά το θέμα του sportdog με τίτλο "Δεν τον ρώτησε ένας αν θα μείνει;" που φιλοξενείτε στο "έγκυρο" άρθρο σας, ο μοναδικός που θα μπορούσε να το έχει σκεφτεί είναι ο Κώστας Νικολακόπουλος. Όλοι οι άλλοι Έλληνες φίλαθλοι και όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι τόσο πρόβατα, που αποκλείεται να σκέφτηκαν πώς γίνεται να μη ρωτήθηκε ο Βαλβέρδε από τον κόσμο του Ολυμπιακού αν θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα.
Λες και οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να γράφουν και να λένε την άποψή τους για τον Ολυμπιακό, οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να σκέφτονται στο φινάλε, είναι μόνο όσοι έχουν -άμεση ή έμμεση- έμμισθη σχέση μαζί του.
Για τις δικές σας "συνεργασίες" δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν έχει, ούτε είχε, καμία σχέση με τον sportdog. Μακάρι να μπορούσαμε να τον "αποκτήσουμε" εδώ που τα λέμε...
Αυτό που ελπίζουμε, είναι να ήσασταν τόσο αφελείς ώστε κάποιος να σας παρέσυρε στη δήθεν "αποκάλυψη" , γιατί αλλιώς θα πρέπει να σκεφτούμε μήπως κάποιος συνάδελφος έγραψε εν γνώσει του ψέματα, κάτι το οποίο δεν θέλουμε να πιστέψουμε.

www.sportdog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου