ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γοντικας : «Είστε οι καλύτεροι»

Γοντικας : «Είστε οι καλύτεροι»

17/11/2011
«Είστε οι καλύτεροι»
Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και την μπάλα που παίζουν, δήλωσε με ομιλία προς τους παίκτες του, ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» πήγε στην Παιανία, κάτι που συνηθίζει να κάνει πριν από κάθε αγώνα ντοπάροντας ψυχολογικά τους «πράσινους» ενόψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

«Είστε πανάξια πρώτοι, μπορούμε το διπλό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Γόντικα.

Και συνέχισε: «Τόσο ο κόσμος όσο και όσοι δουλεύουμε στην ομάδα, είμαστε υπερήφανοι για την διάθεση, τον επαγγελματισμό και το πάθος που δείχνετε και για το ποδόσφαιρο που παίζετε. Είστε πανάξια πρώτοι, συνεχίστε έτσι», ήταν η πρώτη «ψυχολογική ένεση».

Κατόπιν, προσπάθησε να τους αποφορτίσει, λέγοντας: «Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε ένα παιχνίδι, είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε. Να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας όπως πάντα, μην απαντήσετε σε καμία πρόκληση και να ξέρετε ότι σας πιστεύουμε».

Τέλος, ανέλυσε πως προέχει το ντέρμπι και μετά, θα μιλήσουν για τις διοικητικές εξελίξεις. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, θεωρεί πως δουλειά των ποδοσφαιριστών, είναι να παίζουν ποδόσφαιρο. «Γίνονται κάποιες διεργασίες, εσείς συνεχίστε ανεπηρέαστοι και για όποια εξέλιξη υπάρχει, θα ενημερωθείτε υπεύθυνα από εμάς».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου