ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Καρεμπέ: Υπερήφανος με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Καρεμπέ: Υπερήφανος με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

17/11/2011 
καρεμπεΟ Κριστιάν Καρεμπέ, τίμησε το ελληνικό πρωτάθλημα με την παρουσία του για τρία χρόνια (2001-2004) και τιμήθηκε όσο λίγοι φορώντας την φανέλα με τα «ερυθρόλευκα» και μίλησε στο woop.gr για το μεθαυριανό ντέρμπι και για…πολλά άλλα!

Αναλυτικά η συνέντευξη Καρεμπέ:
Βλέπεις καθόλου το ελληνικό πρωτάθλημα τώρα; Τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, έχεις εικόνα πως είναι οι ομάδες αυτή την στιγμή;
«Καλησπέρα, γνωρίζω πολύ καλά τους συλλόγους αλλά όχι τις ομάδες αυτή την στιγμή. Δεν έχω κοιτάξει αρκετά τις συνθέσεις τώρα, αλλά σίγουρα έχω δει όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League φέτος.
Είναι πολύ σημαντικό και εντυπωσιακό για ένα ντέρμπι το γεγονός, ότι οι ποδοσφαιριστές όταν παίζουν μεταλλάσσονται και είναι σαν να παίζουν σε επίπεδο Champions League.
Στα ντέρμπι το επίπεδο πάντα είναι πάρα πολύ υψηλό και είναι σαν να παίζουν οι ποδοσφαιριστές αγώνες μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτά τα ματς μπορούμε να τα πάρουμε σαν παιχνίδια αναφοράς για να παίξουν μετά καλύτερα και στο Champions League.
»
Για τον Ολυμπιακό, τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που αγωνίστηκα με τον Ολυμπιακό, που έχω αγωνιστεί επίσης αντίπαλος του Παναθηναϊκού και φυσικά που έχω κερδίσει παιχνίδια επί του Παναθηναϊκού.

Αναγνωρίζουμε την σημαντικότητα του αντιπάλου, το πόσο σοβαρή ομάδα έχουμε απέναντί μας, γιατί μας έχει κερδίσει και στο παρελθόν.


Όπως επίσης μία πολύ μεγάλη ομάδα είναι και ο ΠΑΟΚ, δεν τον ξεχνάμε ποτέ, γιατί όλες αυτές οι ομάδες βοηθάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο και, όπως είπα και πιο πριν, μ’ αυτό τον τρόπο και μ’ αυτά τα παιχνίδια, ανεβαίνει το επίπεδο ολόκληρου του πρωταθλήματος.


Μ’ αυτό τον τρόπο επίσης έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, δένεται πιο πολύ με το άθλημα και πρέπει να πω πως, η συμμετοχή των φιλάθλων είναι πάρα πολύ σημαντική σ’ αυτά τα παιχνίδια.


Γιατί σ’ αυτά τα ντέρμπι είναι πάρα πολύ σημαντική η ατμόσφαιρα.


Υπάρχει πάντα σεβασμός ανάμεσα στους αθλητές, αλλά και προς τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, γιατί αυτοί αποτελούν για 90’ την οικογένεια μας.

Ποιος είναι κατά τη γνώμη σου φαβορί για τη νίκη;
«Αυτός που θα κερδίσει πιστεύω ότι είναι αυτός που θα επιβληθεί μετά και στο πρωτάθλημα. Αυτοί οι αγώνες συχνά καθορίζουν και τον πρωταθλητή στο τέλος.

Η καρδιά μου όμως ανήκει στον Ολυμπιακό και θέλω να κερδίσει ο Ολυμπιακός!

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, άρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.»
Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν σ' έχει ξεχάσει;
«Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μείνει σε μένα σαν μία φοβερή ανάμνηση!

Είμαι υπερήφανος που έχω αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα».


Γνώρισα πάρα πολύ καλούς ανθρώπους, ένα υπέροχο λαό όπως είναι οι Έλληνες.


Είμαι υπερήφανος για τους Έλληνες αλλά και που έζησα στην Ελλάδα, όμως ακόμα περισσότερο είμαι υπερήφανος με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!
»

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου