ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η... γυριστή του Τσάκα για "Ρόνι"


Η... γυριστή του Τσάκα για "Ρόνι"

17/11/2011

Η... κλεισμένη για 17 Δεκεμβρίου μετεγγραφή του Ροναλντίνιο μετατράπηκε σε "ο σωστός χειρισμός με τον σπόνσορα που υπάρχει στην διάθεσή μας, μας οδηγεί να αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό και να έχουμε ένα αίσιο τέλος για αυτή την ιστορία".

Ο Βλάσης Τσάκας, μίλησε στο woop.gr και αφού πρώτα είπε με το "κοφτερό" ποδοσφαιρικό του μάτι πως δεν τον πείθει ο Ολυμπιακός, μετά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα νικήσει άνετα το Σάββατο και μετέπειτα ασχολήθηκε με την... δεδομένη μετεγγραφή του Ροναλντίνιο, την οποία πάντως δεν την θεωρεί πλέον τόσο δεδομένη. Τις μονές ημέρες είναι κλεισμένος και τις ζυγές βολιδοσκοπείται.

Διαβάστε τι είπε το καμάρι μας: «Στα πλαίσια της καινούργιας πολιτικής που θα ξεκινήσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτό που θα έχει κυρίαρχο ρόλο είναι το marketing. Ο Ροναλντίνιο, λοιπόν είναι ο απόλυτος "σταρ" που τα συγκεντρώνει όλα σε ένα. Με αυτή, λοιπόν την σκέψη και αφού μας δόθηκε η ευκαιρία, βολιδοσκοπήσαμε με τον μάνατζέρ του και τον αδερφό του την κατάσταση όλη και ελέγξαμε τις παραμέτρους που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Σαν μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει. Καμιά ΠΑΕ ελληνική δεν μπορεί να αντέξει το "βάρος" μίας μεταγραφής Ροναλντίνιο. Όμως, ο σωστός χειρισμός με τον σπόνσορα που υπάρχει στην διάθεσή μας, μας οδηγεί να αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό και να έχουμε ένα αίσιο τέλος για αυτή την ιστορία».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου