ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Με τις…πάνες στη Γιουνάιτεντ

Με τις…πάνες στη Γιουνάιτεντ

16/11/2011

Καλά-καλά δεν ξέρει γραφή και ανάγνωση. Ξέρει, όμως, πολύ καλά να κλωτσά το τόπι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο του. Ο λόγος για τον Τσάρλι Τζάκσον, τον πεντάχρονο Άγγλο που αγωνίζεται, πλέον, στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων διαβόλων».

Και αν απορείτε πότε πρόλαβαν τα «λαγωνικά» της Γιουνάιτεντ να τον ανακαλύψουν, τότε η έκπληξή σας θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη όταν μάθετε ότι οι σκάουτερς του συλλόγου τον είδαν πρώτη φορά να κλωτσά την μπάλα όταν ήταν τριών ετών!

Τα βρετανικά Μέσα, επικαλούμενα πηγές μέσα από το σύλλογο, κάνουν λόγο για εκπληκτικές ποδοσφαιρικές ικανότητες του πεντάχρονου, ενώ οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της ομάδας ήθελαν να τον αποκτήσουν από το 2009.

Τι τους εμπόδισε; Ότι δεν υπήρχε κλιμάκιο για τέτοιες ηλικίες στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων διαβόλων».

Ο πεντάχρονος Τσάρλι ανήκει πλέον στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ και προπονείται με μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά (6-8 ετών).

Από την πλευρά τους, οι γονείς του δηλώνουν «πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», αν και οι ίδιοι είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι. «Αγαπημένοι παίκτες του γιου μου είναι ο Τζο Χαρτ και ο Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει σύντομα. Είναι τρομερή ευκαιρία γιατί είναι μεγάλο ταλέντο και ελπίζω να μάθει τα βασικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της ομάδας», τόνισε ο πατέρας του Τζάκσον, Άντι, και αποκάλυψε ότι οι προπονητές του έχουν μείνει έκπληκτοι με το ταλέντο του.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου